NBA

"Αυτά είναι μ@λακίες!"

ORLANDO, FL - NOVEMBER 3: Matt Barnes #22 of the Sacramento Kings handles the ball during the game against the Orlando Magic on November 3, 2016 at Amway Center in Orlando, Florida. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Fernando Medina/NBAE via Getty Images)
-Copyright 2016 NBAE via Getty Images NBAE/GETTY IMAGES

Ο Matt Barnes των Kings έκανε απίστευτη επίθεση στους Pelicans μέσω του λογαριασμού του στο Instagram λόγω της απόφασης των τελευταίων να λύσουν το συμβόλαιο του Lance Stephenson λίγες μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Matt Barnes δεν είναι από τους τύπους που συνηθίζει να "κρατάει μέσα του" τις σκέψεις του. Όταν δει κάτι που δεν του αρέσει θα το πει. Και θα το πει και με τον δικό του τρόπο. Και αυτό ακριβώς έκανε και τώρα.

Ο συμπαίκτης των Κώστα Κουφού και Γιώργου Παπαγιάννη στους Kings έμαθε ότι οι Pelicans αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο του Lance Stephenson λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του τελευταίου στους προσαγωγούς, με τον έμπειρο guard να χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά του, υπογράφοντας άμεσα έναν άλλο παίκτη (Archie Goodwin). Και δεν του άρεσε καθόλου αυτό, κάτι που φρόντισε να δείξει με ένα τρομερό post στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Ο Barnes έγραψε χαρακτηριστικά:

" Του φίλου μου του Lance Stephenson του βγήκε ο κ...ος για να βοηθήσει τους Pelicans, τραυματίζεται, χρειάζεται εγχείριση και τι παίρνει για την σκληρή του δουλειά; ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ. SMFH (σ.σ: Shaking my fucking head, που σημαίνει "κουνάω το γαμ....νο κεφάλι μου για να καταλάβω τι συμβαίνει" ).

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι είναι ότι τρελαίνονται όταν οι παίκτες φεύγουν από την ομάδα σας ή ζητάνε πολλά λεφτά. Πρέπει να κάνουμε αυτό που είναι καλύτερα για ΕΜΑΣ, έχουμε ένα μικρό "παράθυρο" για να βγάλουμε όσα περισσότερα χρήματα μπορούμε.... Πρέπει να θυμάστε ότι πρόκειται για BUSINESS, όπου όταν δε μπορείς να εξυπηρετήσεις τον σκοπό σου οι ομάδες θα σε 'κόψουν', θα σε παραχωρήσουν με ανταλλαγή ή θα σε "θάψουν" στον πάγκο!

Για του λόγου το αληθές, ο Lance τραυματίζεται ενώ παίζει και χρειάζεται επέμβαση άμεσα, οπότε η ομάδα του αντί να τον στηρίξει καιν τον βοηθήσει να ξαναγίνει υγιής τον αποδεσμεύει!

#Μ@λ@κιες

#Κρατα_το_Κεφάλι_ψηλά_Αδελφέ".

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και το πρωτότυπο κείμενο στο αγγλικά όπως "ανέβηκε" στον λογαριασμό του forward των Kings, ο οποίος δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί από το ΝΒΑ για τα σχόλιά του.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ