NBA

Άσχημος τραυματισμός για Brewer

Άσχημος τραυματισμός για Brewer

Ο Corey Brewer στάθηκε άτυχος στον των Thunder με τους Grizzlies, αφού έπειτα από μία προσπάθειά του για σουτ είδε έναν αντίπαλό του να πέφτει πάνω στο πόδι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο.

Είναι από τις στιγμές που απλώς καταλαβαίνεις ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σου. Ο Corey Brewer το κατάλαβε με τον άσχημο τρόπο αυτό στον αγώνα των Thunder με τους Grizzlies ( νίκη των πρώτων με 137-123 ), όταν σε μία ανύποπτη φάση φάνηκε να τραυματιζεται στο δεξί γόνατο.

Με κάτι παραπάνω από 7 λεπτά να μένουν για το τέλος του αγώνα, ο φόργουορντ των Thunder επιχείρησε ένα τρίποντο από την αριστερή γωνία. Για κακή του τύχη όμως, ο Mario Chalmers που προσπάθησε να τον μαρκάρει μπλέχτηκε σε ένα σκριν, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πόδι του. Αποτέλεσμα; Να πέσει σφαδάζοντας στο παρκέ ο Brewer πιάνοντας το δεξί του γόνατο, με όλο το γήπεδο να "παγώνει".

Ο έμπειρος φόργουορντ αποχώρησε από το παιχνίδι και δεν επέστρεψε, με τους Thunder να μην έχουν αποκαλύψει ακόμα την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την στιγμή του τραυματισμού του:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ