NBA

Αποχώρησε ύστερα από 17 χρόνια από τους Spurs ο Parker

Αποχώρησε ύστερα από 17 χρόνια από τους Spurs ο Parker
AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Tony Parker ύστερα από 17 χρόνια στο San Antonio αποχωρεί από τους Spurs για να συνεχίσει την καριέρα του στους Charlotte Hornets!

Τέλος εποχής! Ο Tony Parker πήρε μία απόφαση... ζωής, καθώς ύστερα από 17 χρόνια που πέρασε αγωνιζόμενος με τα χρώματα των Spurs αποχωρεί από το San Antonio για να αγωνιστεί στους Charlotte Hornets.

Η είδηση έγινε γνωστή από τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN, Adrian Wojnarowski, ο οποίος μέσω Twitter ενημέρωσε πως ο Tony Parker και οι Charlotte Hornets θα πορεύονται σε κοινούς δρόμους ως το 2020. Το... ντιλ έκλεισε στα 10.000.000 δολάρια, ενώ ο Adrian Wojnarowski αποκάλυψε πως υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με του Tony Parker με τον Gregg Popovich.

Ο Γάλλος γκαρντ ενημέρωσε τον προπονητή των Spurs για την απόφασή του και παρότι τα "Σπιρούνια" ήθελαν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ του, εκείνος προτίμησε να πει το "ναι" στους Hornets, καθώς θα έχει σημαντικό ρόλο.

O Parker με τους Spurs κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα ( (2003, 2005, 2007, 2014) και το 2007 ήταν ο MVP της σειράς των τελικών.

AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ