NBA

Αποβλήθηκε ο προπονητής των Nets και πήγε να κυνηγήσει τον διαιτητή!

Αποβλήθηκε ο προπονητής των Nets και πήγε να κυνηγήσει τον διαιτητή!

O προπονητής των Nets, Kenny Atkinson, εκνευρίστηκε όταν αποβλήθηκε από τους διαιτητές στον αγώνα με τους Wolves και προσπάθησε να κατευθυνθεί απειλητικά προς έναν από αυτούς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον κρατήσουν οι παίκτες του για να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα!

Ωρες-ώρες έχεις την εντύπωση ότι κάθε παιχνίδι στο ΝΒΑ μυρίζει... μπαρούτι. Τα σκηνικά με τους παίκτες να τα βάζουν με τους διαιτητές είναι αναρίθμητα. Τώρα ήρθε η ώρα ενός προπονητή να μην αντέξει άλλο κάποια σφυρίγματα και να ξεσπάσει.

Αυτός ο προπονητής ήταν ο Kenny Atkinson των Nets στον αγώνα με τους Wolves ( νίκη των δεύτερων με 111-97 ). Ο νεαρός τεχνικός εκνευρίστηκε από ένα μη σφύριγμα των διαιτητών και χρεώθηκε με τεχνική ποινή. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε, με αποτέλεσμα να χρεωθεί και με δεύτερη τεχνική ποινή.

Αποτέλεσμα; Να "τρελαθεί" και αντί να αποχωρήσει να αρχίσει να κινείται απειλητικά προς έναν εκ των διαιτητών, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον κρατήσουν οι παίκτες του και το τεχνικό του επιτελείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Δείτε το τρομερό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ