NBA

Αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο LeBron!

Cleveland Cavaliers' LeBron James leaves the court after being ejected for a double technical in the second half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Tuesday, Nov. 28, 2017, in Cleveland. The Cavaliers won 108-97. (AP Photo/Tony Dejak)
AP Photo/Tony Dejak AP PHOTO/TONY DEJAK

Ο LeBron James εκνευρίστηκε τόσο πολύ στον αγώνα των Cavaliers με τους Heat, που δέχθηκε διπλή τεχνική ποινή και αποβλήθηκε, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ!

Ο αγώνας των Cavaliers με τους Heat ήταν ο υπ' αριθμόν 1.082 στην καριέρα του LeBron James στην κανονική περίοδο του ΝΒΑ. Δεν πρόκειται για στρογγυλό αριθμό. Είναι όμως ένα παιχνίδι που πλέον έχει... ιστορικό χαρακτήρα. Ο λόγος; Είναι το παιχνίδι στο οποίο ο LeBron αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του από διαιτητή!

Η ιστορία έχει ως εξής: Ο LeBron αποφάσισε να πάρει τη μπάλα και να διεισδύσει προς το καλάθι του Miami. Εκεί όμως τον περίμενε ο James Johnson, ο οποίος και τον έσπρωξε, χαλώντας την ισορροπία του. Ο LeBron θεώρησε ότι του έγινε φάουλ. Οι διαιτητές διαφώνησαν. Ο LeBron αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και να κάνει κι άλλες ενδιαφέρουσες κινήσεις πηγαίνοντας προς το μέρος ενός εκ των τριών διαιτητών, του Kane Fitzgerald. Μόνο που ο έμπειρος διαιτητής δεν είχε σκοπό να δεχθεί την διαφωνία του LeBron και τον απέβαλλε με διπλή τεχνική ποινή!

"Μου έκαναν φάουλ και έδειξα τον εκνευρισμό μου στον διαιτητή και με έστειλε στα αποδυτήρια. Μου έκαναν φάουλ από την αρχή της φάσης. Είπα ότι έχω να πω και συνέχισα, αλλά ο διαιτητής αποφάσισε να μου δώσει δύο τεχνικές ποινές και με απέβαλλε" δήλωσε ο LeBron μετά τον αγώνα, με τον διαιτητή να υποστηρίζει από την πλευρά του πως " Ο LeBron έδωσε μία γροθιά στον αέρα με κατεύθυνση προς εμένα και μετά ήρθε κατά πάνω μου και ακολούθως χρησιμοποίησε χυδαίες εκφράσεις στο αυτί μου". Για την ιστορία, οι Cavaliers κέρδισαν τελικά με 108-97 .

Στο VIDEO που παρατίθεται μπορείτε να δείτε την φάση που οδήγησε στην πρώτη αποβολή στην καριέρα του LeBron από διαιτητή (Έχει αποβληθεί άλλες φορές με 6 φάουλ):


AP Photo/Tony Dejak
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ