NBA

Αποβλήθηκαν στην ίδια φάση ο Γιόκιτς και ο προπονητής του!

Αποβλήθηκαν στην ίδια φάση ο Γιόκιτς και ο προπονητής του!

Ο τεχνικός των Ντένβερ Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, και ο σταρ της ομάδας, Νίκολα Γιόκιτς, έκαναν κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στο ΝΒΑ, αφού αποβλήθηκαν στην ίδια φάση από το παιχνίδι. Μπήκε μέσα στο γήπεδο και ούρλιαζε στον διαιτητή ο πρώτος!

Έχουμε δει πολλά στο ΝΒΑ. Διπλή αποβολή προπονητή και παίκτη στην ίδια φάση για διαμαρτυρία δεν βλέπουμε συχνά. Το είδαμε τώρα όμως στον αγώνα των Lakers με τους Nuggets, όπου αποβλήθηκαν στην ίδια φάση ο προπονητής των δεύτερων, Μάικ Μαλόουν, παρέα με τον σταρ του Νίκολα Γιόκιτς! Πώς όμως έγινε αυτό; Ιδού:

Οι Νάγκετς ήταν στην επίθεση, με τον Τζαμάλ Μάρεϊ να πηγαίνει προς το καλάθι και να αστοχεί σε λέι-απ (με υποψία φάουλ). Εκεί όμως ήταν ο Γιόκιτς, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ κα προσπάθησε να σκοράρει, με τρεις παίκτες των Λέικερς να τον μαρκάρουν - χωρίς φάουλ σύμφωνα με τους διαιτητές - με αποτέλεσμα να αστοχήσει. Παρόλα αυτά προσπάθησε να κάνει το φόλοου, αλλά ο Κάιλ Κούζμα των Λέικερς τον έσπρωξε και τον πέταξε στο παρκέ, χωρίς ούτε αυτό το φάουλ να υποπέσει στην αντίληψη των διαιτητών.

Το τελευταίο φάουλ ωστόσο ήταν αυτό που έβγαλε από τα ρούχα του τον Μαλόουν, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο, ακούμπησε τον διαιτητή (Ρόντεϊ Μοτ) και του ούρλιαξε (!) με αποτέλεσμα να αποβληθεί! Το πρόβλημα για το Ντένβερ ήταν ότι στην ίδια φάση διαμαρτυρήθηκε και ο Γιόκιτς, με τον διαιτητή να αποβάλει και αυτόν (!), κάτι που δεν κατάλαβε κανείς γιατί συνέβη, αφού κανονικά θα έπρεπε απλώς να τον χρεώσει με τεχνική ποινή. Η απόφαση βέβαια δεν γινόταν να αλλάξει, με τους Μαλόουν και Γιόκιτς να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, αλλά όχι πριν ο δεύτερος φωνάξει ένα μεγαλοπρεπέστατο "F.. you" στον διαιτητή!

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ