NBA

Απίστευτο! Οπαδοί των Celtics φώναζαν "F**k you J.R" στον Smith!

Cleveland Cavaliers' JR Smith in action during the first half of an NBA basketball game against the Philadelphia 76ers, Friday, April 6, 2018, in Philadelphia. The 76ers won 132-130. (AP Photo/Chris Szagola)
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Το είδαμε και αυτό σε αγώνα ΝΒΑ! Στο Game 2 της σειράς των Celtics με τους Cavaliers οι οπαδοί των πρώτων τραγουδούσαν ρυθμικά "F**k you J.R" στον J.R Smith λόγω ενός σκληρού φάουλ του παίκτη των Cavs!

Έχουμε δει πολλά τόσα χρόνια στο ΝΒΑ. Το να τραγουδούν οι φίλοι μίας ομάδας "F**k you" σε κάποιον παίκτη όμως όχι! Οι οπαδοί των Celtics ωστόσο είπαν να κάνουν την εξαίρεση στο Game 1 με τους Cavaliers ( νίκη με 107-94 για τους Celtics ) και για μερικά δευτερόλεπτα έκαναν το γήπεδό τους θύμισε... Ευρώπη, με τον J.R Smith να μπαίνει στο στόχαστρό τους!

Ο λόγος που ο γκαρντ των Cavs βρέθηκε στο επίκεντρο αυτής της "επίθεσης" ήταν ένα "βρώμικο" φάουλ που έκανε στον Al Horford, όταν κατά την διάρκεια της τέταρτης περιόδου έσπρωξε τον σέντερ των Celtics σε μία προσπάθεια του τελευταίου να υποδεχθεί πάσα, στέλνοντάς τον στο παρκέ.

Το γεγονός αυτό αρχικά εκνεύρισε στον Marcus Smart ο οποίος όρμησε κατά πάνω του, με τους φίλους των Celtics λίγο αργότερα να τραγουδούν ρυθμικά "F**k you J.R" (!) προς έκπληξη και του δημοσιογράφου που μετέδιδε τον αγώνα, ο οποίος ήρθε σε άβολη θέση στην προσπάθειά του να περιγράψει τι συνέβαινε στο γήπεδο και τους Mark Jackson και Stan Van Gundy που έκαναν σχόλιο για το παιχνίδι να του κάνουν πλάκα!

Δείτε το VIDEO με την στιγμή που οι οπαδοί των Celtics έβριζαν τον Smith, αλλά και την φάση που τα ξεκίνησε όλα και εκτυλίχθηκε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα:





AP Photo/Chris Szagola
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ