NBA

Απίστευτη ατάκα του Lue για τον 37χρονο Korver!

Cleveland Cavaliers' Kyle Korver reacts after hitting a 3-point shot during the second half of Game 4 of a first-round NBA basketball playoff series against the Indiana Pacers, Sunday, April 22, 2018, in Indianapolis. Cleveland won 104-100. (AP Photo/Darron Cummings)
AP Photo/Darron Cummings AP PHOTO/DARRON CUMMINGS

Ο Tyronn Lue πρόσφερε στον κόσμο μία από τις πιο αστείες ατάκες των φετινών playoffs για χάρη του Kyle Korver μετά το τέλος του Game 4 των Cavaliers με τους Celtics, σκορπώντας το γέλιο.

Ο Kyle Korver έχει αποδειχθεί σε έναν από τους παίκτες-κλειδιά των Cavaliers. O Tyronn Lue το ξέρει αυτό και φρόντισε να το επισημάνει μετά το τέλος του Game 4 με τους Celtics ( νίκη με 111-102 για το Cleveland ), πριν πετάξει μία από τις ατάκες της χρονιάς.

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι, ο Lue είπε ότι ο Korver σκέφτεται μόνο τη νίκη, τονίζοντας ότι δεν βλέπει κανείς εύκολα έναν 36χρονο να κυνηγάει μία χαμένη μπάλα κόντρα σε δύο νεαρούς παίκτες όπως ο Terry Rozier και o Marcus Smart. Και τότε ήταν που ήρθε η ατάκα που σκόρπισε άφθονο γέλιο.

Ενώ ο Lue σταμάτησε να μιλάει, μίας δημοσιογράφος τον διόρθωσε, λέγοντάς του ότι ο Korver είναι 37 χρονών. Τότε λοιπόν ο τεχνικός των Cavs είπε: " Είναι 37 χρονών; Θεέ μου, τον χρησιμοποιούμε πολύ περισσότερα λεπτά από ότι πρέπει! Τον χρειαζόμαστε όμως"!

Για την ιστορία, στα φετινά playoffs o Korver αγωνίζεται 25 λεπτά ανά αγώνα, έχοντας 10.4 πόντους και 2.6 ριμπάουντ μέσο όρο με 46.8% στα τρίποντα.

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο:



AP Photo/Darron Cummings
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ