NBA

Απίστευτη αντίδραση του DeAndre Jordan σε άστοχη βολή του!

Απίστευτη αντίδραση του DeAndre Jordan σε άστοχη βολή του!

Ο DeAndre Jordan είναι γνωστό ότι είναι κακός εκτελεστής ελευθέρων βολών. Στον αγώνα με τους Suns ωστόσο εκτέλεσε τόσο άσχημα μία βολή που... τρόμαξε και ο ίδιος, με την κάμερα να τον πιάνει να μην το πιστεύει!

Όποιος παρακολουθεί το ΝΒΑ ξέρει ότι ο DeAndre Jordan είναι ένας από τους χειρότερους σουτέρ ελευθέρων βολών στην ιστορία της Λίγκας, έχοντας ποσοστό καριέρας 43.1%, ενώ φέτος σουτάρει με 49.4%.

Μία έρευνα, δε, στο ίντερνετ αρκεί για να βρει κάποιος αρκετά βίντεο που δείχνουν τον σέντερ των Clippers να κάνει το ένα airball μετά το άλλο από την γραμμή των βολών. Αυτή τη φορά ωστόσο ο Jordan ξεπέρασε τον εαυτό του!

Στον αγώνα με τους Suns ( νίκη με 124-118 για τους Clippers ) ο Jordan στήθηκε κάποια στιγμή στην γραμμή των βολών, με το σουτ που επιχείρησε να είναι ένα από τα χειρότερα airball που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια! Και ο ίδιος το κατάλαβε άμεσα, αφού μία ματιά στην γκριμάτσα που έκανε και στο "Oh my God" που είπε αρκεί, όπως και άλλη μία ματιά στον Devin Booker των Suns που βρέθηκε δίπλα του εκείνη την ώρα, με την κάμερα να τον πιάνει να λέει κάτι "γαλλικά"!

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ