NBA

Ακύρωσε το διαβατήριο του Καντέρ η Τουρκία και αυτός ξέμεινε στη Ρουμανία!

Ακύρωσε το διαβατήριο του Καντέρ η Τουρκία και αυτός ξέμεινε στη Ρουμανία!

Με ένα βίντεο που "ανέβασε" στο twitter ο Ένες Καντερ ανακοίνωσε ότι έχει παγιδευτεί στην Ρουμανία, αφού η Τουρκία ανακάλεσε το διαβατήριό του! "Ο Ερντογάν είναι ο Χίτλερ της εποχής μας" δήλωσε ο Καντερ!

Νέο επεισόδιο στην "σχέση" του Ένες Καντέρ και της Τουρκικής κυβέρνησης! Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος σέντερ στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, βρίσκεται υπό κράτηση σε αεροδρόμιο στην Ρουμανία, αφού πλέον το διαβατήριό του έχει ακυρωθεί από την Τουρκική κυβέρνηση!

"Τι γίνεται κόσμε. Είμαι στην Ρουμανία και μου είπαν ότι η Τουρκική Πρεσβεία ακύρωσε το διαβατήριό μου. Με κρατάνε εδώ και ώρες στο αεροδρόμιο με δύο αστυνομικούς.

Ξέρετε ότι αυτή κίνηση οφείλεται στις πολιτικές μου απόψεις. Ο άνθρωπος που το έκανε αυτό, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, ξέρετε ότι έχει επιτεθεί σε κόσμο, είναι κακός άνθρωπος και δικτάκτορας. Είναι ο Χίτλερ της εποχής μας. Θα σας κρατάω ενήμερους, αλλά προσευχηθείτε για εμάς" αναφέρει χαρακτηριστικά στο VIDEO που πόσταρε στο twitter ο σέντερ των Θάντερ, ο οποίος ως τίτλο έχει βάλει πως " με κρατάει η αστυνομία σε ένα αεροδρόμιο στην Ρουμανία"!

Η κόντρα του Καντέρ με την κυβέρνηση - και ειδικά με τον Πρόεδρο της χώρας, Ταγίπ Ερντογαν - δεν είναι πάντως κάτι καινούριο. Το καλοκαίρι ο Τούρκος σέντερ είχε γράψει στο twitter ότι ο λόγος που δεν τον καλούν στην Εθνική της χώρας είναι οι πολιτικές του απόψεις , με την Τουρκική κυβέρνηση να απαντάει άμεσα, υποστηρίζοντας ότι ο Καντέρ συνδέεται με τον μεγάλο εχθρό του Ερντογάν, Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, τον οποίο και κατηγορούν ότι ήταν ο υποκινητής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016 !

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να αποκηρύξει τον Καντέρ η οικογένειά του, κάνοντάς το μάλιστα με δημόσια επιστολή, με τον Καντέρ έκτοτε να είναι ακόμα πιο επιθετικός στους χαρακτηρισμούς του ως προς την Τουρκική κυβέρνηση. Κάτι που οδήγησε όπως φαίνεται στην ανάκληση του Τουρκικού διαβατηρίου του.

Δείτε παρακάτω το VIDEO με τα λόγια του Καντέρ από το αεροδρόμιο, καθώς και την φωτογραφία του με έναν εκ των δύο αστυνομικών που τον επιτηρούν:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ