NBA

Άφησε... ξερή τη Νταρουσάφακα και πάει Raptors ο Λόιντ!

Indiana Pacers' Jordan Loyd (2) makes a move to the basket against Miami Heat's Jake Odum (52) during the first half of an NBA summer league basketball game, Monday, July 3, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Καναδά ο Τζόρνταν Λόιντ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Νταρουσάφακα - με την οποία είχε συμφωνήσει πριν μερικές εβδομάδες - αφού συμφώνησε για two-way συμβόλαιο με τους Raptors!

Το όνειρο του ΝΒΑ δεν μπορεί να περιμένει. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκε ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος ενώ είχε συμφωνήσει με τη Νταρουσάφακα, αποφάσισε να την αφήσει στα... κρύα του λουτρού, αφού συμφώνησε με τους Raptors για two-way συμβόλαιο! Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν δημοσιεύματα από το Καναδά, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν αν υπήρχε buy out στο συμβόλαιό του με την τουρκική ομάδα ή κάποιος όρος που θα του έδινε το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος αν έβρισκε πρόταση από σύλλογο του ΝΒΑ.

Ο Λόιντ αγωνίστηκε στο φετινό Summer League με την φανέλα των Raptors, έχοντας 8.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ μέσο όρο. Αυτές του οι επιδόσεις φαίνεται ότι έπεισαν το Toronto να του προσφέρει two-way συμβόλαιο, δίνοντάς του την ευκαιρία να κυνηγήσει το όνειρό του στο ΝΒΑ.

Την σεζόν 2017/18 ο 25χρονος combo γκαρντ αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την φανέλα της Χάποελ Εϊλάτ, έχοντας 17.4 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ και 1.7 κλεψίματα μέσο όρο σε 33 λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις είχαν ως αποτέλεσμα να συμφωνήσει με τη Νταρουσάφακα, με τον ίδιο όπως φαίνεται να έχει στο μυαλό του και το ΝΒΑ.

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ