NBA

"Αφεντικό" στην Μπράουνσβαϊγκ ο Schröder

Atlanta Hawks guard Dennis Schroder (17) plays against the Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game in Indianapolis, Friday, Feb. 23, 2018. The Pacers defeated the Hawks 116-93. (AP Photo/Michael Conroy)
Atlanta Hawks guard Dennis Schroder (17) plays against the Indiana Pacers during the second half of an NBA basketball game in Indianapolis, Friday, Feb. 23, 2018. The Pacers defeated the Hawks 116-93. (AP Photo/Michael Conroy) AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Το είπε και το έκανε ο Dennis Schröder: έγινε μεγαλομέτοχος της Μπράουνσβαϊγκ, η οποία άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Η αγάπη του Dennis Schröder για την Μπράουνσβαϊγκ είναι γνωστή -κι έχει επισημανθεί πολλάκις. Ο πλέιμεϊκερ των Atlanta Hawks είναι πολύ δεμένος με την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2010, αυτή που του έδωσε τη δυνατότητα να δείξει το ταλέντο του και να πάρει το εισιτήριο για το ΝΒΑ.

Με τον Κώστα Φλεβαράκη στο ρόλο του πρώτου προπονητή άλλωστε, πήρε περισσότερα λεπτά συμμετοχής, ανέβασε κατακόρυφα τις "μετοχές" του και έφτασε στο σημείο να επιλέγεται στο Νο17 του Draft από τα "Γεράκια".

Περίπου πέντε χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας, ο 25χρονος παίκτης έκανε πράξη αυτό που έλεγε -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- το τελευταίο διάστημα: έγινε το νέο αφεντικός της!

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Instagram, πήρε στις πλάτες του την Μπράουνσβαϊγκ, στην οποία πλέον κάνει κουμάντο. Ένα παράδειγμα που δεν είναι μοναδικό βέβαια στο ΝΒΑ,αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το ίδιο συμβαίνει στη Γαλλία, με τον Tony Parker να είναι ο μεγαλομέτοχος της Βιλερμπάν εδώ και μερικά χρόνια.

AP Photo/Michael Conroy

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ