ΗΠΑ

Μίλησε στο FBI για την Βόρεια Κορέα ο Ρόντμαν

Μίλησε στο FBI για την Βόρεια Κορέα ο Ρόντμαν

Το FBI ζήτησε πληροφορίες από τον Ντένις Ρόντμαν για όσα είδε στην πρόσφατη επίσκεψη του στη Βόρεια Κορέα και ο βετεράνος άσος ανταποκρίθηκε.

Ο άλλοτε σταρ των Σικάγο Μπουλς γνώρισε την αποθέωση κατά την διάρκεια της διαμονής του στη Βόρεια Κορέα από το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ-Ουν.

Μάλιστα είχε αναφερθεί ουκ ολίγες φορές με κολακευτικά σχόλια για τον Βορειοκορεάτη ηγέτη χαρακτηρίζοντας τον φίλο αλλά και υπέρμαχο της ειρήνης.

Οι τελευταίες εξελίξεις ωστόσο διαψεύδουν τον εκκεντρικό σταρ που κλήθηκε να καταθέσει στο FBA για όσα είδε στην ασιατική χώρα.

" Με κάλεσαν και τους συνάντησα. Ήθελαν να ξέρουν τι γίνεται στη χώρα και ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο", δήλωσε ο Ρόντμαν για να προσθέσει:

"Δεν είμαι ανόητος. Ξέρω τι απειλεί να κάνει ο Κιμ Γιονγκ-Ουν με τη στρατιωτική του δύναμη. Ελπίζω να μη γίνει, γιατί οι ΗΠΑ θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να προστατέψουν το έδαφός τους και τους συμμάχους τους.

Πρέπει, όμως, πιστεύω να μιλήσουμε σε ανθρώπους που θέλουν να μας κάνουν κακό για να μην το κάνουν. Πρέπει να βρούμε όλοι έναν τρόπο να ζούμε ειρηνικά".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ