ΗΠΑ

Μετράει αντίστροφα ο Μωραΐτης

Μετράει αντίστροφα ο Μωραΐτης

Η αντίστροφη μέτρηση για το International Game του Jordan Brand Classic έχει ξεκινήσει, με τον Δημήτρη Μωραΐτη να είναι μεταξύ των συμμετεχόντων.

Η παρουσία του Δημήτρη Μωραΐτη στο Jordan Brand Classic του Ζάγκρεμπ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία , αφού ο 16χρονος πλεϊμέικερ του Πανιωνίου ήταν μεταξύ των δέκα παικτών που επιλέχθηκαν να βρεθούν στο Μπρούκλιν στα μέσα του μήνα για να συμμετάσχουν στο International Game.

Το Top 10 των Ευρωπαίων που έχουν γεννηθεί μέσα στο 1999 θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο από τον υπόλοιπο κόσμο, σε ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα -μεταξύ άλλων- σκάουτ κολεγίων ή ομάδων του ΝΒΑ.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα παιδιά κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι για να αγωνιστούν στο International Game, με τους Δημήτρη Σταμάτη (Πανιώνιος), Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (Παναθηναϊκός) και Γιώργο Παπαγιάννη (Παναθηναϊκός) να είναι οι τελευταίοι χρονικά παίκτες που εκπροσώπησαν τη χώρα μας.

" Το Jordan Brand Classic αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για τους νέους παίκτες. Είχα την τύχη να διαγωνιστώ με παίκτες υψηλού επιπέδου από διαφορετικές χώρες. Τώρα, περιμένω να ταξιδέψω και να συμμετάσχω στο International Game στο Brooklyn. Πιστεύω ότι θα μοναδική εμπειρία για μένα και την καριέρα μου", δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης.

Θυμίζουμε πως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι που επιλέχθηκαν για το φετινό International Game είναι οι Darko Bajo (Κροατία), Onuralp Bitim, (Τουρκία), Philip Herkenhoff (Γερμανία), Jaylen Hoard (Γαλλία), Antonio Jordano (Κροατία), Nikola Miskovic (Σερβία), Δημήτρης Μωραΐτης (Ελλάδα), Yves Pons (Γαλλία), Lang McCarthy Santos (Ισπανία), Njegos Sikiras (Βοσνία και Ερζεγοβίνη).

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ