ΗΠΑ

Λαουάλ ο αντι-Χάντερ στους Reno Bighorns

Λαουάλ ο αντι-Χάντερ στους Reno Bighorns
INTIME SPORTS

Οι Reno Bighorns αποχαιρέτησαν τον Βινς Χάντερ, ο οποίος θα φορά πλέον τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν έμειναν για πολύ όμως χωρίς ψηλό, αφού απέκτησαν -μέσω ανταλλαγής- τον πρώην σέντερ του "τριφυλλιού", Γκάνι Λαουάλ.

Ο Βινς Χάντερ είπε "αντίο" στη D-League και τους Reno Bighorns με σκοπό να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" ενέταξαν στο δυναμικό τους έναν εκ των κορυφαίων ψηλών της αναπτυξιακής λίγκας του ΝΒΑ, με την ομάδα της Νεβάδα να αναζητά στην αγορά τον αντικαταστάτη του.

Δεν άργησε μάλιστα να τον βρει, αφού κατέληξε στην περίπτωση του Γκάνι Λαουάλ. Ο πρώην "πράσινος", που παλεύει να στεριώσει σε ομάδα τον τελευταίο χρόνο, θα ολοκληρώσει τη χρονιά στη D-League και τους Reno Bighorns ως η διάδοχη κατάσταση του Βινς Χάντερ, ευελπιστώντας πως θα βρει τον παλιό καλό του εαυτό, σε μια ομάδα που μέχρι πρότινος έπαιρνε (πάρα) πολλά από τη δράση του 22χρονου φόργουορντ/σέντερ, που θα φορά τη φανέλα με το τριφύλλι για το υπόλοιπο της σεζόν.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ