ΗΠΑ

Κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ο ατζέντης του Πάνγκος!

Κατηγορείται για εμπλοκή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας ο ατζέντης του Πάνγκος!

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ένας εκ των κορυφαίων ατζέντηδων των ΗΠΑ, ο Μπραντ Έιμς, συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Μεταξύ των πελατών του ο Κέβιν Πάνγκος, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός!

Βόμβα μεγατόνων έχει "σκάσει" τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, με τον Μπραντ Έιμς σε ρόλο... θύτη. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι αμερικανικές ιστοσελίδες , ο γνωστός μεγαλο-ατζέντης του ΝΒΑ είναι "μπλεγμένος" σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, μετά από ενδελεχή έρευνα της αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, αντιμετωπίζει κατηγορίες που επισύρουν ποινές -τουλάχιστον- 15ετους κάθειρξης, με το μέγιστο της ποινής να φτάνει τα 30 χρόνια! Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, Εντ Γκένσον, τόνισε στη Chicago Tribune πως ο πελάτης του δεν είναι ένοχος, αλλά και πως γνώριζε την τελευταία διετία πως η αστυνομία τον ερευνούσε γι αυτόν τον λόγο.

Ποιος είναι ο Μπραντ Έιμς; Ο εκπρόσωπος του Κέβιν Πάνγκος, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ώρες , αλλά όχι μόνο αυτού. Μεταξύ των πελατών του βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Τζέισι Κάρολ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ταϊρίς Ράις (Χίμκι), Λουκ Χαρανγκόντι (Νταρουσάφακα), Κιμ Τιγί (Λαμποράλ Κούτσα), Τζον Σέρνα (Βαλένθια) και Ράιαν Μπρόκχοφ (Λοκομοτίβ Κουμπάν). Όσο για τους NBAers που βρίσκονται στο πελατολόγιό του; Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε τα ονόματα των Αλεξίς Αζινσά, ΝτεΚουάν Κουκ, Τζάρεντ Ντάντλεϊ, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, Γκόρντον Χέιγουορντ, Νταγκ ΜακΝτέρμοτ, Μιτς ΜακΓκάρι, Άντριαν Πέιν, Μπράντον Ρας, Μπόμπι Πόρτις και Νικ Γιανγκ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ