ΗΠΑ

Καρφώματα επιπέδου ΝΒΑ από παίκτη High School στις ΗΠΑ!

Spartanburg Day's Zion Williamson #12 in action against Chino Hills during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Saturday, January 13, 2018, in Springfield,MA. Chino Hills won the game. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

O Zion Williamson - φαβορί για το Νο1 του ντραφτ του 2019 - δημιούργησε χαμό στον διαγωνισμό καρφωμάτων των καλύτερων παικτών του Γυμνασίου στις ΗΠΑ, κάνοντας καρφώματα επιπέδου ΝΒΑ. Στον διαγωνισμό πήρε μέρος και μία κοπέλα!

Ο Zion Williamson είναι ο τελευταίος - μέχρι τον επόμενο προφανώς σε μερικά χρόνια - που έχει πάνω του την "ταμπέλα" του επόμενου σταρ του ΝΒΑ. Κι ας βρίσκεται ακόμα στο High School, αφού θα αγωνιστεί στο NCAA την προσεχή σεζόν (2018/19) για χάρη του Duke. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν θα γίνει κάτι τέτοιο. Αν κρίνει πάντως κάποιος από τα καρφώματά του, έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει.

Παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των καλύτερων παικτών High School στις ΗΠΑ (All American), το οποίο αποτελεί απλώς το... πρώτο πιάτι πριν το αντίστοιχο παιχνίδι που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (28/3), ο Williamson έδωσε ρεσιτάλ, κάνοντας το ένα τρελό κάρφωμα μετά το άλλο. Κέρδισε έτσι με το σπαθί του την πρώτη θέση, αφού κάποια από τα καρφώματά του ήταν επιπέδου Dunk Contest του ΝΒΑ!

Αξίζει να αναφερθεί ότι μέρος στον διαγωνισμό πήρε και μία κοπέλα! Ο λόγος για την Olivia Nelson-Ododa, η οποία έκανε και αυτή το κομμάτι της.

Στα VIDEO που παρατίθενται μπορείτε πρώτα να δείτε τα τρομερά καρφώματα του Williamson και κατόπιν το κάρφωμα της Olivia Nelson-Ododa:





Photo Credit: AP Photo/Gregory Payan
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ