ΗΠΑ

Η πρόβλεψη του Μακρόπουλου για τον Αντετοκούνμπο!

Η πρόβλεψη του Μακρόπουλου για τον Αντετοκούνμπο!

Ο Νίκος Μακρόπουλος ήξερε όταν έβλεπε το 2013 τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως σύντομα θα τον δει και σε All Star Game του ΝΒΑ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πλέον όλο τον πλανήτη του μπάσκετ στα πόδια του και άπαντες υποκλίνονται στο ταλέντο του, αλλά υπήρχε ένας Έλληνας εκτός χώρου που πίστεψε πολύ στον νεαρό μπασκετμπολίστα, με αποτέλεσμα τώρα ν’ απολαμβάνει τα κατορθώματά του και να είναι περήφανος όπως όλοι μας για την πρόοδο του στα γήπεδα τουNBA. Ο λόγος για τον τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο. Ναι, καλά διαβάσατε, ο σπουδαίος καλλιτέχνης που αγαπάει το μπάσκετ και έχει μια φιλική σχέση με τον Γιάννη, είχε γνωρίσει από το 2013 το φαινόμενο Αντετοκούνμπο και πίστεψε από τότε στις δυνατότητες του.

Η πρόβλεψη του Μακρόπουλου για τον Αντετοκούνμπο!

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει από τότε την δική του πρόβλεψη. Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έγραψε πως έχει ήδη κλείσει θέση για το All Star Game ο Αντετοκούνμπο, με μια προφητική ανάρτηση προ τριετίας! Και αυτό θα γίνει πράξη σε λίγες ημέρες καθώς ο Γιάννης θα γράψει ιστορία αφού θα γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης ο οποίος θα συμμετάσχει στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ, το All Star Game. Ο Νίκος Μακρόπουλος ήταν παρών στην πρώτη εμφάνιση του Γιάννη, ως βασικός στη πρώτη πεντάδα των Milwaukee Bucks στις 18 Δεκεμβρίου του 2013 κόντρα στους New York Knicks! Ο σπουδαίος καλλιτέχνης βρέθηκε στο πλευρό του "Greek Freak" και μετά το τέλος εκείνου του αγώνα έσπευσε για μια αφιέρωση σε φανέλα του άσου των Bucks. Πλέον κι εκείνος, όπως όλοι οι Έλληνες παρακολουθεί τον Αντετοκούνμπο να σημειώνει τη μία διάκριση μετά την άλλη στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου…

Η πρόβλεψη του Μακρόπουλου για τον Αντετοκούνμπο!
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ