ΗΠΑ

Η εκπομπή "Starters" ανέδειξε τον Γιάννη ως τον πιο βελτιωμένο παίκτη στο ΝΒΑ

Η εκπομπή "Starters" ανέδειξε τον Γιάννη ως τον πιο βελτιωμένο παίκτη στο ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης στο ΝΒΑ από την εκπομπή "Starters" με τον Έλληνα φόργουορντ να ρίχνει το "καρφί" του στους παρουσιαστές για παλαιότερο τους σχόλιο για εκείνον.

Η εκπομπή "Starters" έδωσε τα δικά της βραβεία για το τέλος της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ και ανέδειξε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως τον πιο βελτιωμένο παίκτη στο πρωτάθλημα, καθώς πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις με τους Μπακς, ενώ έλαβε μέρος και στο All Star Game.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ παρέλαβε το βραβείο του και στα σχόλια του, με αρκετή δόση χιούμορ, έριξε το... καρφί του στους παρουσιαστές της εκπομπής, καθώς στο παρελθόν τον είχαν χαρακτηρίσει υπερτιμημένο: "Πριν δύο χρόνια ο Τας (ελληνικής καταγωγής) είχε πει πως είμαι ο πιο υπερεκτιμημένος παίκτης. Τώρα, το 2017, λέει ότι είμαι ο πιο βελτιωμένος. Το εκτιμώ".

Ο Τας Μελάς στην συνέχεια σχολίασε τα εξής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι φαινόμενο. Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει. Αν προσθέσει στο ρεπερτόριό του και το σουτ, δεν θα μπορεί να τον σταματήσει κανένας και ίσως θα μπορεί να γίνει ο MVP".

Παρακολουθήστε από το 27':34'' την αναφορά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ