ΗΠΑ

Γλέντι αξίας... 1.000.000 δολαρίων!

Γλέντι αξίας... 1.000.000 δολαρίων!

Στον αγώνα των Γιούτα Τζαζ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, φίλος των Καβς επιχείρησε τρίποντο με κλειστά μάτια από το κέντρο και... υποτίθεται ότι ευστόχησε, κερδίζοντας 1.000.000 δολάρια. Εντέλει, επανήλθε στη σκληρή πραγματικότητα (VIDEO).

Είναι δεδομένο πως όλοι γέλασαν, αλλά ο ίδιος δεν το βρήκε καθόλου αστείο. Ίσως να έσπαγε πλάκα αν έπιανε στα χέρια του τη μασκότ και την περνούσε ένα... χέρι ξύλο για το γλέντι που του έστησε. Τη μια στιγμή να νομίζεις ότι άλλαξε η ζωή σου και την άλλη να επανέρχεσαι στη σκληρή πραγματικότητα, όπου βάζεις το χέρι στην τσέπη και πιάνεις τον αστράγαλο.

Στον αγώνα των Γιούτα Τζαζ με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, είχε φτάσει το ημίχρονο και ήταν η ώρα για τα παιχνίδια που λαμβάνουν χώρα μέχρι να επιστρέψουν οι παίκτες των δυο ομάδων στο παρκέ. Πού να ήξερε ο άμοιρος φίλος της ομάδας του Οχάιο που παρεμπιπτόντως είδε και την ομάδα του να χάνει 94-85, το τι έμελλε να του συμβεί.

Η μασκότ και ο κόσμος ήταν συνεννοημένοι ώστε να... γλεντήσουν τον ανυποψίαστο φίλαθλο, ο οποίος θα επιχειρούσε τρίποντο από το κέντρο με δεμένα μάτια και αν ευστοχούσε, θα κέρδιζε το ποσό του 1.000.000 δολαρίων. Έκλεισε τα μάτια, πήρε φόρα, σούταρε και... πανικός, χαμός, πανηγυρισμοί, χειροκροτήματα, αγκαλιές, hi-5 και δεν συμμαζεύεται.

Ο φίλος των Καβς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μόλις είχε ευστοχήσει στο τρίποντο που θα του άλλαζε για πάντα τη ζωή. Ένα εκατομμύριο δολάρια ήταν πλέον δικά του και γνώριζε την αποθέωση από ένα ολόκληρο γήπεδο, ενώ ο DJ έπαιζε το "We are the champions". Θα ήθελε...

Το σουτ πήγε στο γάμο του καραγκιόζη και όλο το παραπάνω ήταν μια μεγαλοπρεπέστατη φάρσα. Φυσικά, όλοι γέλασαν, ο ίδιος καθόλου. Επέστρεψε στην θέση του σχεδόν κλαμένος, διότι μόλις είχε βιώσει τη μεγαλύτερη ξενέρα της ζωής του. Λες και... έχασε 1.000.000 δολάρια, αν και ποτέ δεν ήταν δικά του. Όλοι γελάσαμε, αλλά ας παραδεχτούμε μεταξύ μας ότι αν ήμασταν στην θέση του, δεν μας φαινόταν καθόλου αστείο!

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ