ΗΠΑ

Ετοιμος για το ΝΒΑ ο Κόουλ Αντονι

Ετοιμος για το ΝΒΑ ο Κόουλ Αντονι

Ο Κόουλ Αντονι είναι ακόμα 17 ετών, θεωρείται όμως ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της γενιάς του. Και είναι γιος του παλιού ΝΒΑer, Γκρεγκ Αντονι (VIDEO).

Ο Γκρεγκ Αντονι δεν υπήρξε ποτέ κάτι παραπάνω από ένας χρήσιμος μπακ-απ (ως επί τω πλείστον) πόιντ γκαρντ στα 11 χρόνια που έπαιξε στο ΝΒΑ. Ο γιος του νυν αναλυτή του CBS, πάντως, μοιάζει να είναι γεννημένος για (πολύ) μεγαλύτερα πράγματα. Ο Κόουλ Αντονι είναι 17 ετών (τα κλείνει στις 15 Μαΐου για την ακρίβεια) και θεωρείται ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της γενιάς του. Επίσης, το αγωνιστικό του στυλ δεν έχει καμία σχέση με αυτό του πατέρα του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video, ο Αντονι παρά τα 1,85μ έχει τρομερά αθλητικά προσόντα, είναι πολύ γρήγορος και σύμφωνα με τα scouting reports που τον ακολουθούν, συνδυάζει ένα “πακέτο” προτερημάτων που θα τον βοηθήσουν να κάνει μεγάλη καριέρα στο σύγχρονο ΝΒΑ. Ο Αντονι κατέκτησε πρόσφατα το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο Pangos All-American Camp και θεωρείται ήδη πιθανό lottery pick για το Draft του 2019.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ