ΗΠΑ

Εντυπωσιακό κάρφωμα από 15χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ!

Εντυπωσιακό κάρφωμα από 15χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ!

Η 15χρονη Φραντζέσκα Μπελίμπι έγραψε ιστορία στον αγώνα της ομάδας της για το Γυμνασιακό Πρωτάθλημα χάρη σε ένα θεαματικότατο κάρφωμα που έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα!

Την λένε Φραντζέσκα Μπελίμπι και μέχρι πριν ένα χρόνο δεν είχε πιάσει καν μπάλα του μπάσκετ στα χέρια της. Ο λόγος; Τα.. ωράρια των γονιών της δεν βόλευαν να την πηγαίνουν να κάνει προπονήσεις με κάποια ομάδα μπάσκετ (!) με αποτέλεσμα η μικρή Φραντζέσκα να αναγκάζεται να κάνει άλλη πράγματα. Από όταν πήγε στο Γυμνάσιο του Regis Jesuit ωστόσο όλα αυτά άλλαξαν. Και μαζί με αυτή την αλλαγή γράφτηκε και ιστορία!

Η Μπελίμπι μπορεί σύμφωνα με δήλωσή της καλά-καλά να μην ήξερε ούτε τους κανονισμούς του αθλήματος μέχρι πριν έναν χρόνο, ωστόσο ήξερε σίγουρα ένα πράγμα: Μπορούσε να καρφώσει! Το έκανε στις προπονήσεις της ομάδας της πάνω από έναν χρόνο. Και το έκανε τελικά και στον αγώνα με το Grant Junction χθες (7/1) κατά την διάρκεια του αγώνα στη νίκη της ομάδας της με 78-23, γνωρίζοντας την αποθέωση!

Η Μπελίμπι έγραψε έτσι ιστορία, αφού έγινε η πρώτη γυναίκα που κάρφωσε σε αγώνα που διεξήχθη στην περιφέρεια του Colorado! Α, ναι, υπάρχει και μία λεπτομέρεια: Έχει ύψος 1.85 μέτρα, κάτι που σημαίνει ότι το κάρφωμά της οφείλεται και στα σπουδαία αλτικά της προσόντα. Και όποιος δεν το πιστεύει ας ρίξει μία ματιά στο παρακάτω βίντεο.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ