ΗΠΑ

Eνα βήμα πιο κοντά στο νούμερο 1 ο Doncic, τραυματίστηκε ο Porter Jr.

Eνα βήμα πιο κοντά στο νούμερο 1 ο Doncic, τραυματίστηκε ο Porter Jr.

Σοκ στο αμερικανικό κολεγιακό μπάσκετ, καθώς ο Michael Porter Jr. θα υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη και θα χάσει τη σεζόν 2017/18. Ακλόνητο φαβορί πλέον για το νούμερο 1 του Draft o Luka Doncic.

Άσχημα νέα ήρθαν από τον χώρο του αμερικανικού κολεγιακού μπάσκετ, καθώς το Πανεπιστήμιο Missouri ανακοίνωσε τη χειρότερη δυνατή είδηση που θα μπορούσε. Ο Michael Porter Jr. θα υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να χάσει όλη τη σεζόν 2017/18 πριν δηλώσει συμμετοχή στο NBA Draft 2018. Οι φήμες και οι εκτιμήσεις έλεγαν πως ο Porter Jr. θα πάλευε με τον Luka Doncic για το νούμερο 1, όμως πλέον όλα δείχνουν πως στην κορυφή θα βρεθεί ο Σλοβένος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Michael Porter Jr., ένας small forward με εξαιρετική σωματοδομή και all-around ικανότητες, είναι 19 ετών και θα πρέπει να μπει στο ΝΒΑ χωρίς προηγουμένως να αγωνιστεί στο NCAA. Θεωρείται απίθανο να μείνει την επόμενη σεζόν στο Missouri, όμως είναι σίγουρο πως το πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη θα τρομάξει τις ομάδες που θα επιλέγουν πρώτες στο Draft. Μετά από αυτόν και τον Doncic υπάρχουν μερικά καλά ονόματα, όπως αυτό του Andre Ayton και εκείνο του Marvin Bagley, όμως θα είναι έκπληξη αν κάποιος προσπεράσει τον Doncic.

Σύμφωνα, τέλος, με τους ανθρώπους του Missouri, o Porter Jr. θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες και θα επιστρέψει στη συνέχεια στο 100%, καθώς οι γιατροί θεωρούν ότι το πρόβλημά του θα αντιμετωπιστεί χωρίς την παραμικρή επιπλοκή.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ