ΗΠΑ

Ένα retweet του Κόμπι... έσωσε μία σχολική τάξη

Ένα retweet του Κόμπι... έσωσε μία σχολική τάξη

Διαβάστε πως ένα μήνυμα του Κόμπι Μπράιαντ στο Twitter γλίτωσε μία σχολική τάξη στην Indiana από το να γράψει γραπτό διαγώνισμα!

Ο Κόμπι Μπράιαντ ασχολείται με πολλά πράγματα άσχετα με το μπάσκετ από τότε που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ένα από αυτά; "Σώζει"... τάξεις σε σχολεία μέσω του Twitter! Κι όμως, αυτό συνέβη χθες σε ένα highschool της Indiana, όταν ένα retweet του "Black Mamba" ήταν αρκετό ώστε να γλιτώσει μία τάξη από το να δώσει ένα γραπτό διαγώνισμα!

Ιδού τι έγινε. Ένας μαθητής ονόματι Γουίλιαμ Πέιτ, έκανε συμφωνία με τον δάσκαλο του εάν ο Κόμπι Μπράιαντ απαντήσει στο μήνυμα που θα του στείλει στο Twitter, να μην δώσει η τάξη του το προγραμματισμένο γραπτό διαγώνισμα. Κάπως έτσι ο νεαρός μαθητής έστειλε αυτό το tweet στον Μπράιαντ.

Ένα retweet του Κόμπι... έσωσε μία σχολική τάξη

Έξι ώρες και κάτι λεπτά αργότερα, λοιπόν, ήρθε και η πολυπόθητη απάντηση από τον παλαίμαχο σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Ο Μπράιαντ έκανε retweet το μήνυμα του μαθητή, γράφοντας με τη σειρά του: " Εύχομαι να πάρεις Α σε αυτό το μάθημα". Δεν μάθαμε ποτέ εάν ο δάσκαλος τήρησε τη συμφωνία του. Μπορεί όμως να κάνει κι αλλιώς;

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ