ΗΠΑ

Ελεύθερος ο Βινς Χάντερ

Ελεύθερος ο Βινς Χάντερ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ πρόωρα "έσβησε" το όνειρο του ΝΒΑ για τον Βινς Χάντερ, ο οποίος αποχώρησε από την προετοιμασία των Σικάγο Μπουλς μία μόλις εβδομάδα μετά από την επίσημη έναρξή της.

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Βινς Χάντερ να εξασφαλίσει μια θέση στο ρόστερ των Σικάγο Μπουλς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού οι "Ταύροι" ενημέρωσαν για την αποχώρησή του από το training camp τους.

Ο πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, που μέσα στο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Ουσάκ Σπορτίφ, δοκίμασε τις δυνάμεις του στην "πόλη των ανέμων", αλλά πολύ γρήγορα αποχώρησε από την προετοιμασία των Σικάγο Μπουλς, αφού δεν έπεισε τον Φρεντ Χόιμπεργκ ότι μπορεί να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα. Έτσι, καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την παραμονή του στις ΗΠΑ για λογαριασμό κάποιας ομάδας της D-League του ΝΒΑ να είναι στα πλάνα του. Ειδάλλως, θα αναζητήσει το μέλλον του μακριά από τις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος σέντερ αγωνίστηκε πέρσι με το "τριφύλλι" σε Basket League και EuroLeague, δίχως να ενθουσιάσει με την παρουσία του αφού είχε μόλις 5.2 πόντους και 4.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ