ΗΠΑ

Ελεύθερος ο πατέρας του Enes Kanter!

Oklahoma City Thunder center Enes Kanter reacts to a foul called against him during the first half of the team's NBA basketball game against the Phoenix Suns, Friday, March 3, 2017, in Phoenix. (AP Photo/Matt York)
Oklahoma City Thunder center Enes Kanter reacts to a foul called against him during the first half of the team's NBA basketball game against the Phoenix Suns, Friday, March 3, 2017, in Phoenix. (AP Photo/Matt York) AP

Η περιπέτεια του πατέρα του Enes Kanter ολοκληρώθηκε. Ο Mehmet Kanter έμεινε ελεύθερος μετά από απόφαση δικαστηρίου της Ραιδεστού.

Ο αγώνας του Enes Kanter είχε τελικά αποτέλεσμα. Λίγες μέρες μετά τη σύλληψη του πατέρα του από τις τουρκικές αρχές, ο Mehmet Kanter αφέθηκε ελεύθερος καθώς δικαστήριο της περιφέρειας της Ραιδεστού έκρινε προτιμότερο να τον έχει υπό καθεστώς επιτήρησης μεν, αλλά εκτός φυλακής.

Για όποιον δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγορεί τον Enes Kanter ως "τρομοκράτη και σύμμαχο του Φετουλάχ Γκιουλέν" , του ανθρώπου που η τουρκική Κυβέρνηση κατηγορεί ως αυτουργό του περσινού πραξικοπήματος στην γειτονική μας χώρα.

Ο Kanter είδε την κυβέρνηση Ερντογάν να του ακυρώνει το διαβατήριο πριν από μερικές μέρες, με αποτέλεσμα ο παίκτης των Oklahoma City Thunder να μένει για ώρες στη Ρουμανία πριν καταφέρει να ταξιδέψει μετά κόπων και βασάνων στις ΗΠΑ.

Αμέσως μετά οι αρχές της Τουρκίας συνέλαβαν τον πατέρα του με τον ίδιο χαρακτηρισμό (ως συμμετέχοντα σε τρομοκρατική οργάνωση δηλαδή), με τον Kanter να είναι έξαλλος και να γράφει δημόσια έναν τρομερό λόγο εναντίον του " σύγχρονου Χίτλερ" .

Μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο σε αυτό το... σίριαλ.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ