ΗΠΑ

Buzzer-beater. Από το κέντρο. Για τη νίκη!

Buzzer-beater. Από το κέντρο. Για τη νίκη!

Ο Corey Wise του άσημου Κολεγίου του Berea μας πρόσφερε ένα από τα καλάθια της χρονιάς σε αγώνα για την 3η κατηγορία του Κολεγιακού Πρωταθλήματος, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με buzzer-beater τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου!

Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται ένας τύπος που δεν είχες ακούσει ποτέ στην ζωή σου και κάνει κάτι που μοιάζει βγαλμένο από σενάριο ταινίας!

Ο Corey Wise, περί ου ο λόγος, είναι αμφίβολο αν θα παίξει στο ΝΒΑ. Για μία ημέρα ωστόσο έγινε σταρ. Κι αυτό γιατί στον αγώνα ανάμεσα στο Κολέγιο του Berea, όπου αγωνίζεται, και του Birmingham Southern College για την τρίτη κατηγορία του NCAA έκανε το... απίστευτο! Με το σκορ ισόπαλο στο 79-79 - και τη μπάλα στην κατοχή του Birmingham Southern College - ένας συμπαίκτης του έκλεψε τη μπάλα και του την έδωσε, με τον ίδιο να κάνει μία... προσευχή και να σουτάρει λίγο πίσω από το κέντρο ακριβώς με τη λήξη του αγώνα μέσα σε αποθέωση!

Για την ιστορία, ο Wise ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20 πόντους, με τον Richard Parker να προσθέτει 19 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Matty Rudak είχε 20 πόντους και ο James McLean 14 πόντους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το απίστευτο καλάθι του Wise.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ