ΗΠΑ

Bleacher Report: "Αυτός είναι ο νέος Greek Freak"

Bleacher Report: "Αυτός είναι ο νέος Greek Freak"

Την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτίζει τον μύθο του στο ΝΒΑ, η Bleacher Report γράφει για τον "νέο Greek Freak που δεν έχει ταβάνι".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν γραφτεί και ειπωθεί τα πάντα. Πλέον δεν είναι ένας ήρωας στην Ελλάδα, αλλά ένα παράδειγμα για κάθε παιδί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, που ονειρεύεται να ξεφύγει από τα προβλήματά του και να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Την ώρα λοιπόν που ο superstar των Bucks χτίζει τον δικό του μύθο στο ΝΒΑ, έρχονται από πίσω ο Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και ο Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο για τον οποίο έγραψε τα καλύτερα η διεθνούς φήμης Bleacher Report.

" O νεότερος από τα τέσσερα αδέλφια που παίζουν μπάσκετ, ιντριγκάρει και όχι μόνο για το όνομά του. Ο Γιάννης είπε πως ο Αλέξανδρος μπορεί να γίνει ο καλύτερος όλων, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρκετός θόρυβος γύρω από τον 15χρονο αθλητή. Με τρομερό wingspan που μεγαλώνει συνεχώς, ο Αλεξ μπορεί περνά τα περισσότερα βράδια με τον αδελφό του, τον All-Star forward των Bucks και τους γονείς του που μένουν λίγο δίπλα. Ο Γιάννης τον κρατά προσγειωμένο" αναφέρει ο Seth Gruen.

Λίγο αργότερα, ο συντάκτης του κειμένου αποκαλύπτει και μια όμορφη ιστορία: " Ένα βράδυ, ο Αλέξανδρος γύρισε στο σπίτι αργά, χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει πως θα καθυστερήσει. Ο Γιάννης δεν ήταν χαρούμενος, τον πήρε μαζί του και τον πήγε στο προπονητήριο των Bucks. Μπήκαν στο παρκέ και έβαλαν σε λειτουργία το μηχάνημα των σουτ. Όταν αυτό άρχισε να μαζεύει τα ριμπάουντ και να πασάρει στον Αλέξανδρο, ο Γιάννης του είπε συνέχισε. Έφυγε, γύρισε μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά και είδε τον μικρό του αδελφό να δουλεύει. Δεν είχε σταματήσει να σουτάρει. Αυτό ήταν ένα καλό μάθημα για εκείνον".

Ολοκληρώνοντας, το κείμενο αναφέρει πως: " Ο Αλεξ έχει 30.000 followers στο Instagram, αριθμό τεράστιο για έναν 15χρονο που έχει μόλις 3.4 πόντους ανά παιχνίδι. Δεν είναι καν ο καλύτερος παίκτης στο Dominican. Ερχεται από τον πάγκο και βοηθά κυρίως στην άμυνα χάρη στα μακριά του άκρα. Έχει το maximum potential. "Ο Γιάννης ξέρει τις δυνατότητές μου. Όταν τον βλέπεις να κάνει αυτά που κάνει, πράγματα που είναι ήδη απίστευτα και όταν τον ακούς να μιλά με αυτά τα λόγια για εμένα, καταλαβαίνεις πως μπορώ να διαχειριστώ την πίεση" παραδέχεται ο νεαρός Αλέξανδρος".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ