ΗΠΑ

BIG3: Το νέο πρωτάθλημα των ΗΠΑ

BIG3: Το νέο πρωτάθλημα των ΗΠΑ

Ο Αλεν Άιβερσον, ο Τζέισον Γουίλιαμς, ο Τσόνσι Μπίλαπς και πολλοί ακόμα παλιοί σταρ του ΝΒΑ θα συμμετάσχουν στη νέα αμερικανική λίγκα 3 on 3. Διαβάστε ποιοι είναι και οι τέσσερις παίκτες που πέρασαν στο παρελθόν από την Ελλάδα.

Η νέα λίγκα που θα ανοίξει τις πύλες της στις ΗΠΑ δεν πρόκειται να ανταγωνιστεί ποτέ το ΝΒΑ, ωστόσο ενδεχομένως να απογειώσει το 3 on 3 σε παγκόσμιο επίπεδο. Η BIG3 (έτσι θα ονομάζεται) έχει άλλωστε μεγάλες φιλοδοξίες, αλλά και μεγάλους σταρ να παρουσιάσει.

Το νέο πρωτάθλημα 3 on 3 ανακοίνωσε σήμερα όλους τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στην πειραματική, πρώτη σεζόν, με το Άλεν Άιβερσον να αποτελεί βέβαια τον παίκτη-“κράχτη”. Στη BIG3 θα συμμετάσχουν ακόμα αρκετοί ακόμα πρώην All-Stars του ΝΒΑ, αλλά και τέσσερις παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν και από την Ελλάδα: ο Τζαμάριο Μουν, ο Σμους Πάρκερ, ο Μαχμούντ Αμπντούλ-Ραούφ και ο Ρούμπεν Πάτερσον.

Διαβάστε αναλυτικά ποιοι παίκτες θα συνθέσουν το νέο πρωτάθλημα:

Αλεν Άιβερσον, Τσόνσι Μπίλαπς, Κένιον Μάρτιν, Στίβεν Τζάκσον, Τζερμέιν Ο'Νιλ, Ρασάρντ Λιούις, Τζέισον Γουίλιαμς, Μάικ Μπίμπι, Μπόνζι Γουέλς, Αλ Χάρινγκτον, Ρίκι Ντέιβις, Κένι Αντερσον, Τζαμάριο Μουν, Σμους Πάρκερ, Ρούμπεν Πάτερσον, Ετάν Τόμας, Λατρέλ Σπρίγουελ, Τζέι Αρ Ράιντερ, Ερλ Μπόικινς, Μπράιαν Κουκ, Μαχμούντ Αμπντούλ-Ραούφ.

Οι προπονητές της λίγκας: Τζορτζ Γκέρβιν, Γκάρι Πέιτον, Κλάιντ Ντρέξλερ, Ρικ Μπάρι, Ρικ Μαχόρν και Άλεν Άιβερσον.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ