ΗΠΑ

Από τον Ηλυσιακό... στης φυλακής τα σίδερα

Από τον Ηλυσιακό... στης φυλακής τα σίδερα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη έχει εσχάτως ο Ντι Τζέι Στέφενς, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της βιαιοπραγίας σε βάρος της μητέρας του παιδιού του.

Τον Ντι Τζέι Στέφενς ενδεχομένως να τον θυμάστε από το σύντομο πέρασμά του από τον Ηλυσιακό (2013-'14), όπου όμως δεν έμεινε για πολύ ελέω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε ο αθηναϊκός σύλλογος.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο 26χρονος πλέον φόργουορντ αγωνίστηκε σε Τουρκία, Ρωσία και ΗΠΑ, αναζητώντας τους τελευταίους μήνες ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Στις 22 Οκτωβρίου έχασε την πρώτη του ευκαιρία, από τη στιγμή που τον άφησαν ελεύθερο οι Μέμφις Γκρίζλις, αλλά ενδεχομένως να έχασε πολλές περισσότερες.

Ο λόγος; Συνελήφθη με την κατηγορία της βιαιοπραγίας σε βάρος της μητέρας του παιδιού του, για να οδηγηθεί εν συνεχεία στο κρατητήριο. Όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού της επιτέθηκε, αρπάζοντάς την από τους καρπούς για να τη ρίξει με δύναμη στο έδαφος. Εν συνεχεία την έπιασε από τον λαιμό, για να την ξαναρίξει στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Το θύμα, ονόματι Ντάιαμοντ Μπούκερ, εξήγησε πως όλο αυτό προκάλεσε την προσωρινή απώλεια της όρασής της, για λίγα λεπτά, πριν συνέλθει μετά από λίγο. Όπως μάλιστα αναφέρθηκε, έχει αρκετούς μώλωπες που καταδεικνύουν τη βιαιοπραγία, με τον 26χρονο αθλητή να καλείται πλέον να δώσει εξηγήσεις και εν συνεχεία να μάθει την ποινή του.

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ