ΗΠΑ

Απίστευτα καρφώματα από παίκτη Highschool στις ΗΠΑ!

Team Drive''s  Zion Williamson #21 shoots a free throw against Team Clutch in the Under Armour Elite 24 game on Saturday, August 20, 2016 in Brooklyn, NY.  (AP Photo/Gregory Payan)
(AP Photo/Gregory Payan) AP

O 17χρονος - και υποψήφιος για το Νο1 του ντραφτ του 2019 - Ζάιον Ουίλιαμσον πρόσφερε τρομερό θέαμα σε μία ατομική προπόνηση που έκανε, πραγματοποιώντας 4 απίστευτα καρφώματα επιπέδου διαφωνισμού καρφωμάτων!

Αν στα 17 του χρόνια ο Ζάιον Ουίλιαμσον καρφώνει έτσι, τότε μπορεί να φανταστεί ο καθένας τι μπορεί να γίνει σε μερικά χρόνια, όταν το σώμα του θα φτάσει στην πλήρη ανάπτυξή του!

Ο 17χρονος φόργουορντ - και βασικός υποψήφιος μαζί με τον Καναδό Ρόουαν Μπάρετ για το Νο1 του ντραφτ του 2019 - φρόντισε να διαρρεύσει ένα VIDEO που τον δείχνει μετά το τέλος της προπόνησης να δοκιμάζει διάφορα περίεργα καρφώματα. Και η αλήθεια είναι ότι κατάφερε με αυτά που έκανε να αφήσει τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε λοιπόν κι εσείς τα τρομερά καρφώματα του Ουίλιαμσον, τον οποίο ήδη στις ΗΠΑ συγκρίνουν ακόμα και με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς!



(AP Photo/Gregory Payan)
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ