ΗΠΑ

Απέκτησε δικό του παπούτσι ο 16χρονος Μπολ, στον "αέρα" η υποτροφία του στο UCLA!

Chino Hills' Lamelo Ball, left, goes to the basket against De La Salle's Jordan Ratinho during the second half of the CIF boys' Open Division high school basketball championship game Saturday, March 26, 2016, in Sacramento, Calif. Chino Hills won 70-50. (AP Photo/Rich Pedroncelli)
(AP Photo/Rich Pedroncelli) AP

Ο ΛαΒάρ Μπολ προκάλεσε και πάλι, αφού η εταιρία του κυκλοφόρησε παπούτσι με την υπογραφή του 16χρονου γιου του, ΛαΜέλο Μπολ (!) κάνοντάς τον έτσι τον πρώτο παίκτη Γυμνασίου με δικό του παπούτσι! Το πρόβλημα; Ίσως αυτό του στοιχίσει την υποτροφία στο Κολέγιο!

Πριν λίγους μήνες η εταιρία του ΛαΒάρ Μπολ προκάλεσε το κοινό αίσθημα όταν κυκλοφόρησε το παπούτσι του Λόνζο Μπολ αξίζε 495 δολαρίων . Αν νόμιζε πάντως κανείς ότι ο Μπολ θα σταματούσε εκεί, προφανώς και δεν τον ξέρει καλά.

Η εταιρία της οικογένειας λοιπόν έγραψε ιστορία, δημιουργώντας ωστόσο παράλληλα πολλά προβλήματα. Τι έκανε; Κυκλοφόρησε παπούτσι με την υπογραφή του τρίτου αδελφού Μπολ, του ΛαΜέλο Μπολ, αξίας... 395 δολαρίων (!) κάνοντάς τον έτσι τον πρώτο μαθητή Γυμνασίου που θα έχει το δικό του παπούτσι!

Κι αν η εξωφρενική τιμή και το ιστορικό αυτό γεγονός δεν αποτελούν από μόνα τους είδηση, ενδέχεται να δημιουργήθηκε ένα ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, αφού πλέον βρίσκεται στον "αέρα" η υποτροφία που έχει προσφέρει το κολέγιο του UCLA στον νεαρό γκαρντ! Ο λόγος; Βάσει κανονισμών οι παίκτες που αγωνίζονται στο κολέγιο λογίζονται ως ερασιτέχνες, οπότε δε μπορούν να βγάζουν χρήματα από την εικόνα τους. Ο ΛαΜέλο Μπολ βέβαια δεν είναι παίκτης Κολεγίου, αλλά... Γυμνασίου.

Ο ΛαΒάρ Μπολ πάντως δεν έδειξε να ανησυχεί για αυτή την... λεπτομέρεια, δηλώνοντας πως " ποιος ξέρει; Ίσως σε δύο χρόνια αλλάξουν πάλι τον κανονισμό και μπορεί ένας παίκτης να πάει κατευθείαν από το Γυμνάσιο στο ΝΒΑ"! Για την ιστορία, το μόνο από τα τρία αδέλφια που δεν έχει πλέον το δικό του παπούτσι είναι ο μεσαίος αδελφός, Λι Αντζελο Μπολ. Μόνο που αυτός θα πρέπει να περιμένει, αφού πλέον είναι παίκτης του UCLA.

Όπως και να έχει, η οικογένεια Μπολ κατάφερε πάλι να προκαλέσει και να βρεθεί στο επίκεντρο, κάτι που προφανώς ήταν και ο στόχος της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το VIDEO με το οποιο ο ΛαΜέλο Μπολ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δικού του παπουτσιού στην αγορά:


(AP Photo/Rich Pedroncelli)
TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ