ΗΠΑ

Αντετοκούνμπο: "Θέλω ΝΒΑ, σκέφτομαι και την Ευρώπη"

Αντετοκούνμπο: "Θέλω ΝΒΑ, σκέφτομαι και την Ευρώπη"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για το μέλλον του, αλλά και την σεζόν που περιμένει να δει στο ΝΒΑ που αρχίζει τα ξημερώματα. Ποια ομάδα θεωρεί φαβορί και τι είπε για τον αδελφό του, Γιάννη.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Fast Break" με τους Σπύρο Καβαλιεράτο και Γιάννη Σταυρουλάκη.

Ο πρώην φόργουορντ των Knicks μίλησε για το μέλλον του, αλλά και την σεζόν που περιμένει να δει στο ΝΒΑ που αρχίζει τα ξημερώματα. Ποια ομάδα θεωρεί φαβορί και τι είπε για τον αδελφό του, Γιάννη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι θα πρέπει να περιμένουμε την φετινή σεζόν στο ΝΒΑ: "Αρκετοί περιμένουν να δουν το Γκόλντεν Στέιτ και ειδικά τον Κάρι μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε. Θα είναι διαφορετική σεζόν φέτος".

Ποια ομάδαείναι το φαβορί για το δαχτυλίδι; " Νομίζω ότι είναι το Κλίβελαντ, σε σχέση με την περασμένη σεζόν έχει περισσότερο βάθος στο ρόστερ. Για τον Τζέιμς είναι θέμα κληρονομιάς ν” αφήσει έναν τίτλο στην πόλη και την ομάδα".

Τι μπορεί να καταφέρει φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; "Έχει την ικανότητα να παίξει τόσο σαν «3» όσο και σαν «4». Το σημαντικό στο ΝΒΑ είναι που μπορείς να μαρκάρεις και που νιώθεις άνετα. Αν οι Μπακς «δέσουν», θα είναι καλή ομάδα και θα διεκδικήσουν την διάκριση".

Αν θα επιστρέψουν σε κορυφαίο επίπεδο οι Κόμπε Μπράιαντ και Κέβιν Ντουράντ: "Ο Κόμπε μπορεί να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο και να προσφέρει λύσεις στην ομάδα του. Στην Οκλαχόμα την περασμένη σεζόν ο Γουέστμπρουκ έκανε εκπληκτική σεζόν, οπότε θεωρώ ότι ο Ντουράντ θέλει να επιστρέψει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να δείξει ότι και αυτός παραμένει σε υψηλό επίπεδο παρά τον τραυματισμό που είχε".

Τι σκέφτεται για το μέλλον του ο Θ. Αντετοκούνμπο: "Ο μήνας που πέρασε ήταν μεγάλη εμπειρία για μένα διότι είδα ότι μπορώ να ανταποκριθώ στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να παραμείνω στο ΝΒΑ, αλλά θα δούμε αν υπάρξει καλή πρόταση από την Ευρώπη μπορεί να την δεχτώ και να επιστρέψω στο ΝΒΑ το ερχόμενο καλοκαίρι".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ