ΗΠΑ

Άλλαξε το επώνυμό του ο Καντέρ και έγινε...Γκιουλέν!

Άλλαξε το επώνυμό του ο Καντέρ και έγινε...Γκιουλέν!

Ο πατέρας του Ενές Καντέρ ζήτησε "συγγνώμη που έχω τέτοιο γιο" ενώ ο Τούρκος NBAer ξεκαθάρισε ότι θα έδινε και το... κεφάλι του για τον Γκιουλέν, εξήγησε πως "οι τύραννοι θα εξαφανιστούν" και άλλαξε το επώνυμό του (PHOTO)!

Ο πατέρας και η οικογένεια του Ενές Καντέρ αποκήρυξαν τον Τούρκο σέντερ των Thunder επειδή συνδέεται με τον μεγάλο εχθρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τον Φετουλάχ Γκιουλέν!

Ο Γκιουλέν είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα στην Τουρκία, τουλάχιστον σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ. Επίσης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο καταζητούμενων τρομοκρατών με την κατηγορία ότι ηγείται τρομοκρατικής οργάνωσης και η κυβέρνηση Ερντογάν ζήτησε την έκδοσή του από τις ΗΠΑ.

Ο Καντέρ, μέσω επιστολής, ξεκαθάρισε ότι θα θυσίαζε τους πάντες για τη χάρη του Γκιουλέν ενώ έστειλε μήνυμα προς τον Ερντογάν, τονίζοντας με νόημα πως "οι τύραννοι θα εξαφανιστούν"!

Η συγκλονιστική επιστολή του Τούρκου NBAer

"Σήμερα έχασα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τους αδελφούς και τις αδελφές μου, την οικογένειά μου και όλους τους συγγενείς μου! Ο ίδιος μου ο πατέρας μού ζήτησε να αλλάξω το επώνυμό μου. Η μητέρα μου, που με έφερε στη ζωή, με αποκήρυξε. Τα αδέλφια μου, που μεγαλώσαμε μαζί, με αγνοούν! Οι συγγενείς μου δεν θέλουν να με ξαναδούν!

Για το έργο του Γκιουλέν, που αναπτύχθηκε μέσα από τα δάκρυα πιστών και αφοσιωμένων ανθρώπων, όχι μόνο εγώ αλλά... χιλιάδες Καντέρ πρέπει να θυσιαστούν! Θα θυσίαζα τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και όλη την οικογένειά μου για τη χάρη του Γκιουλέν.

Θα έδινα το κεφάλι μου για αυτή την περίπτωση. Θα μπορούσα να θυσιάσω τον Παράδεισο μου και να περάσω μέσα από την κόλαση. Η αγάπη μου για τον Φετουλάχ Γκιουλέν είναι μεγαλύτερη από αυτήν για τη μητέρα μου, τον πατέρα μου, τα αδέλφια μου και όσους αγαπώ στη ζωή.

Η μητέρα μου και ο πατέρας μου θυσιάζονται για σένα, για τις υπηρεσίες σου. Ο Θεός θα τους προσέξει. Κουράγιο αδέλφια μου, κουράγιο αδελφές μου! Δεν πρέπει να ηττηθούμε αυτή τη στιγμή που νικάμε! Από εδώ και στο εξής, τα αδέλφια μου είναι οι υποστηρικτές του Γκιουλέν σε 171 χώρες!

Οι «στρατιώτες» του Γκιουλέν είναι οι αδελφοί και οι αδελφές μου. Από εδώ και στο εξής, η οικογένειά μου είναι ο δακρυσμένος Γκιουλέν! Οι τύραννοι θα εξαφανιστούν!

Υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει θλίψη!

Ενές (Καντέρ) Γκιουλέν"

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ