ΗΠΑ

Αίτηση διαζυγίου από τη Γκρίνερ

Αίτηση διαζυγίου από τη Γκρίνερ

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Γκλόρι Τζόνσον, η Μπρίτνεϊ Γκρίνερ ανακοίνωσε επίσημα πως έκανε αίτηση ακύρωσης του γάμου τους. Σοκαρισμένη δήλωσε -μέσω του εκπροσώπου της- η σύντροφος της σούπερ σταρ του WNBA.

Τις γυναίκες δεν τις βρίσκεις πουθενά. Τελευταία απόδειξη, η σχέση της Μπρίτνεϊ Γκρίνερ με την Γκλόρι Τζόνσον, η οποία έχει περάσει από σαράντα κύματα. Τι τσακωμοί σε δημόσιο χώρο , τι επιθέσεις με μαχαίρι από αγνώστους , τα δύο κορίτσια έχουν ζήσει (σχεδόν) τα πάντα στο διάστημα που είναι ζευγάρι.

Πριν από περίπου ένα μήνα μάλιστα επισημοποίησαν τη σχέση τους, πραγματοποιώντας τον γάμο τους, ενώ μόλις χθες (5/6) ανακοίνωσαν πως θα γίνουν... μαμάδες . Δεν πέρασαν όμως παρά μερικές ώρες μέχρι να γραφτεί μία ακόμη σελίδα στο πολυτάραχο βιβλίο της κοινής ζωής τους.

Τι συνέβη; Η Μπρίτνεϊ Γκρίνερ ενημέρωσε πως έκανε αίτηση ακύρωσης του γάμου τους, επισημαίνοντας πως πρόκειται για κοινή απόφαση του ζεύγους. Κάτι που όμως αρνήθηκε η Γκλόρι Τζόνσον, η οποία απάντησε μέσω του ατζέντη της. " Είναι πληγωμένη", σχολίασε ο Ντι Τζέι Φίσερ, για να προσθέσει πως " αγαπάει τη Μπρίτνεϊ και έκανε μεγάλη θυσία κυοφορώντας το παιδί τους και να επενδύσει στη σχέση τους".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ