ΗΠΑ

Άφεση αμαρτιών από τον Kobe στον Larry Nance Jr.

Άφεση αμαρτιών από τον Kobe στον Larry Nance Jr.

Ο Kobe Bryant ενημέρωσε πως δεν κρατάει κακία στον Larry Nance Jr. για το "τιτίβισμα" που είχε κάνει πριν από τρία χρόνια. "Ήταν πολύ απολογητικός" ανέφερε στα media για τη συνάντηση που είχε με τον πρωτοετή φόργουορντ.

Πριν καν φορέσει τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, ο Larry Nance Jr. έγινε διάσημος. Δεν αρκούσε βέβαια η επιλογή του στο Νο27 του NBA Draft. Φρόντισε κι ο ίδιος να βάλει το χεράκι του -με ένα tweet που είχε κάνει προ τριετίας.

Τότε που είχε τιτιβίζει πως "ελπίζω -πως αυτή τη ορά ο Kobe δεν θα απλώσει τα χέρια του στο Ντένβερ", συμπεριλαμβάνοντας το μάλιστα το hashtag "#rapist", με αφορμή το σκάνδαλο βιασμού που είχε προκύψει με θύτη τον "Black Mamba".

Ο Mitch Kupchak ενημέρωσε σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί , αλλά αυτό που είχε μεγαλύτερη σημασία ήταν να μιλήσουν οι δύο εμπλεκόμενοι της υπόθεσης. Όπως κι έγινε. Ο Kobe συναντήθηκε με τον νεαρό παίκτη, για να τονίσει πως " ήταν ευγενικός και απολογητικός για το περιστατικό. Δεν έγινε και τίποτα". Κάπως έτσι έληξε ο... συναγερμός στην "πόλη των αγγέλων", με τον απόφοιτο του Wyoming να νιώθει κάπως καλύτερα πλέον...

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ