ΗΠΑ

Αδικαιολογήτως απών από παιχνίδι του BIG3 ο Αϊβερσον

3's Company player/captain and coach Allen Iverson, center, watches from the sideline during the first half of Game 3 against the Ball Hogs in the BIG3 Basketball League debut, Sunday, June 25, 2017, at the Barclays Center in New York. (AP Photo/Kathy Willens)
AP Photo/Kathy Willens AP

O Άλεν Άιβερσον κατάφερε να βρεθεί εκ νέου στο επίκεντρο για λάθος λόγο, αφού χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν δεν παρευρέθηκε στο τελευταίο σόου του πρωταθλήματος BIG3.

Ο Άλεν Άιβερσον ήταν πάντα γνωστός για δύο πράγματα: Το τεράστιο ταλέντο του και την αδυναμία του να μείνει συνεπής σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του. Το δεύτερο κομμάτι το οποίο τον έκανε γνωστό λοιπόν είχε ως αποτέλεσμα να τον βάλει εκ νέου στο επίκεντρο.

Ο Hall of Famer γκαρντ ήταν... αδικαιολογήτως απών στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του στο πρωτάθλημα BIG3 (στο οποίο συμμετέχουν παλαίμαχοι ΝΒΑερς), όπου είναι παίκτης-προπονητής. Η λίγκα, η οποία δίνει αγώνες κάθε Κυριακή σε άλλη πόλη των ΗΠΑ, είχε μεταφερθεί στο Ντάλας, με 15.000 κόσμο να περιμένει μάταια να δει τον Άιβερσον.

" Δεν είχαμε κάποια προειδοποίηση και δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τους λόγους της απουσίας του. Η λίγκα κάνει έρευνα επί του θέματος για να μάθει όλα τα γεγονότα και μετά θα εκδώσει ανακοίνωση" ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που δέχθηκε ένα αρκετά σκληρό "πλήγμα", αφού ο Άιβερσον θεωρείται από τα μεγαλύτερα ονόματά του.

Μένει τώρα να φανεί τι θα ακολουθήσει πλέον για το πρωτάθλημα BIG3, το οποίο έχει ήδη σημαδευτεί από κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς πρώην παικτών - όπως αυτόν του Τζέισον Ουίλιαμς - αλλά εξακολουθεί προς το παρόν να βλέπει τα γήπεδα να γεμίζουν όπου και αν μεταφέρεται.\

(AP Photo/Kathy Willens)

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ