NCAA

"Βλέπει" Draft ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

"Βλέπει" Draft ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα δηλώσει υποψηφιότητα για το φετινό Draft του ΝΒΑ σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα! Διαβάστε το μήνυμα του 20χρονου φόργουορντ.

Η πορεία του Κώστα Αντετοκούνμπο στο Ντέιτον ολοκληρώθηκε έπειτα από μία αγωνιστική χρονιά. Καταπώς φαίνεται το ίδιο ισχύει και για την κολεγιακή του καριέρα, καθώς σύμφωνα με το ESPN ο 20χρονος φόργουορντ σκοπεύει να δηλώσει υποψηφιότητα για το φετινό Draft του ΝΒΑ! Σε πρώτο πλάνο, ο Αντετοκούνμπο θα αφήσει το όνομά του διαθέσιμο για το φετινό Draft και ανάλογα με το που τον θέλουν οι προβλέψεις, θα καταλήξει και στην επόμενη κίνησή του, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Με άλλα λόγια, ο μικρότερος αδερφός του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο θα αποφασίσει μερικές ημέρες πριν από το Draft για το αν θα κρατήσει το όνομά του στους υποψήφιους για επιλογή ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη προκειμένου να αρχίσει επαγγελματική καριέρα. Πάντως, στο κολεγιακό μπάσκετ δεν πρόκειται να επιστρέψει βάσει των πληροφοριών που έχει το ESPN.

" Έχω πάρει την απόφασή μου να αρχίσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου και την καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω το πανεπιστήμιο του Ντέιτον, το μπασκετικό πρόγραμμα, τους συμπαίκτες μου, τους φοιτητές και την κοινότητα για την διαρκή στήριξή σας. Θα είμαι για πάντα ένας Dayton Flyer", έγραψε στο Twitter o Κώστας Αντετοκούνμπο μετά την απόφασή του να φύγει από το κολέγιο.

Διαβάστε το tweet του Κώστα Αντετοκούνμπο:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ