NCAA

Τρέλανε κόσμο υποψήφιος για το ΝΒΑ Draft: "Η Γη είναι μία παραίσθηση"!

Miami guard Lonnie Walker IV (4) looks to the bench after losing the ball out of bounds in the final seconds of the second half of a first-round game against Loyola-Chicago at the NCAA college basketball tournament in Dallas, Thursday, March 15, 2018. (AP Photo/Tony Gutierrez)
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Lonnie Walker IV, ο οποίος αναμένεται να επιλεγεί στον 1ο γύρο του φετινού ΝΒΑ Draft, δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη, αλλά θεωρεί ότι είναι μία... παραίσθηση!

Πριν από περίπου 1 1/2 χρόνο, κατά την διάρκεια του All Star Game της Νέας Ορλεάνης, ο Kyrie Irving είχε δηλώσει πως θεωρεί ότι η Γη είναι επίπεδη, κάνοντας την σχετική πλάκα. Τώρα ήρθε η σειρά ενός υποψήφιου για το φετινό ΝΒΑ Draft, του Lonnie Walker IV, να... τρελάνει κόσμο με τις απόψεις του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε κατά την διάρκεια του ΝΒΑ Draft Combine - ένα event που δίνουν το παρών υποψήφιοι παίκτες για το ΝΒΑ Draft - ο απόφοιτος του Κολεγίου του Miami δήλωσε πως " όταν μιλάμε για την φυση βλέπω ότι ενώ ανακαλύπτουμε τόσα πολλά για τον κόσμο δεν ξέρουμε τίποτα. Η Γη δεν είναι επίπεδη, αλλά στην δική μου θεωρία συνομωσίας είναι σίγουρα μία παραίσθηση"!

Η συγκεκριμένη δήλωση αντιμετωπίστηκε με γέλια από τους δημοσιογράφους, με τον ίδιο τον παίκτη να γελάει και αυτός διακριτικά, αλλά να δείχνει ότι έχει διάθεση να συνεχίσει την πλάκα.

Για την ιστορία ο Walker έχει ύψος 1.96 μέτρα και αγωνίζεται στην θέση του σούτινγκ γκαρντ. Την φετινή, freshman, χρονιά του στο Κολέγιο του Miami είχε 11.5 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο σύμφωνα με τις προβλέψεις των αναλυτών αναμένεται να καταλήξει κάπου ανάμεσα στο 15 και το 30 του φετινού NBA Draft.

Δείτε το VIDEO με την τοποθέτηση του 20χρονου γκαρντ:



AP Photo/Tony Gutierrez
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ