NCAA

Του πήραν πίσω τα λεφτά που κέρδισε με σουτ από το κέντρο!

Του πήραν πίσω τα λεφτά που κέρδισε με σουτ από το κέντρο!

Ένας φοιτητής του Κολεγίου του Louisville ευστόχησε σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου στο ημίχρονο ενός αγώνα και κέρδισε 38.000 δολάρια, αλλά μετά του πήραν τα λεφτά πίσω! Δείτε γιατί.

Ο αγώνας των γυναικείων ομάδων των Κολεγίων του Louisville και του Virginia (νίκη για το πρώτο με 66-55) βρισκόταν στο ημίχρονο, όταν ένας φοιτητής/φίλαθλος του Louisville κληρώθηκε να παίξει σε έναν από τους κλασικούς διαγωνισμούς που γίνονται όποτε υπάρχει διακοπή σε κάποιον αγώνα στις ΗΠΑ. Το όνομά του ήταν Jackson Longdon και δεν το ήξερε, αλλά ετοιμαζόταν να γράψει ιστορία με πολλούς τρόπους!

Ο δευτεροετής φοιτητής λοιπόν μπήκε μέσα στο παρκέ, όπου έπρεπε σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ευστοχήσει σε 4 σουτ: Ένα λέι-απ, μία ελεύθερη βολή, ένα τρίποντο και ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Χωρίς πρόβλημα λοιπόν, ο Longdon ευστόχησε κατευθείαν στο λέι-απ και την βολή, χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να ευστοχήσει σε τρίποντο και μετά έτρεξε μέχρι το κέντρο του γηπέδου και πέταξε τη μπάλα, ευστοχώντας και σε αυτό το σουτ! Απολύτως λογικά οι φίλαθλοι... τρελάθηκαν, με τον ίδιο να πανηγυρίζει, αφού μόλις είχε κερδίσει 38.000 δολάρια! Ή μήπως όχι;

Με την βραδιά να ολοκληρώνεται , ο Longdon έμαθε λίγες ώρες αργότερα ότι δεν θα πάρει τα χρήματα του βραβείου. Ο λόγος; Δεν πληρούσε τις... προδιαγραφές, αφού βάσει κανονισμών για να συμμετάσχει κάποιος σε αυτό τον διαγωνισμό πρέπει να μην έχει παίξει μπάσκετ σε επίπεδο Γυμνασίου την τελευταία 6ετία! Ο Longdon όμως είχε παίξει μπάσκετ για τρία χρόνια όταν πήγαινε Γυμνάσιο, όντας πάντως αναπληρωματικός, κάτι που του στοίχισε τα λεφτά.

" Είναι κρίμα, επειδή με αυτά τα χρήματα θα πλήρωνα διάφορα δάνεια που έχω πάρει για να φοιτήσω στο Κολέγιο. Ακόμα κι έτσι όμως ήταν μία σπουδαία εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση όμως" δήλωσε ο ίδιος αργότερα σε τοπικό μέσο όταν έμαθε τα νέα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τα 4 καλάθια που σημείωσε ο 20χρονος φοιτητής, τα οποία τελικά ΔΕΝ του έδωσαν 38.000 δολάρια:

wave3.com-Louisville News, Weather & Sports
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ