NCAA

Το Iowa State έστειλε μήνυμα για Τσαλμπούρη

Το Iowa State έστειλε μήνυμα για Τσαλμπούρη

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Iowa State για την ευρωπαϊκή περιοδεία στην Ισπανία, "φουντώνοντας" τα σενάρια που θέλουν τον 19χρονο πάουερ φόργουορντ να επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν αρκετά τις ελληνικές ομάδες το φετινό καλοκαίρι έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Τσαλμπούρης. Ο 19χρονος πάουερ φόργουορντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ουκ ολίγων ελληνικών ομάδων ( Παναθηναϊκός , ΑΕΚ, Άρης κλπ) με αποτέλεσμα η προσοχή να είναι στραμμένη (και) προς την πλευρά του.

Η αλλαγή προπονητή στο Iowa State είναι κάτι που δίνει ελπίδες επιστροφής στη χώρα μας, με τον Steve Prohm όμως να επισημαίνει πρόσφατα πως θέλει να έχει μαζί του την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο τον διεθνή παίκτη . Το γεγονός όμως πως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τη φετινή ευρωπαϊκή περιοδεία των "Cyclones" ενδεχομένως να λέει πολλά.

Το Iowa State βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια σε Μαδρίτη, Βαρκελώνη και Βαλένθια, με τον ίδιο όμως να μην ακολουθεί την αποστολή. Κι από τη στιγμή που δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού (σ.σ.: όπως, για παράδειγμα, συμβαίνει με τον Naz Mitrou - Long), είναι λογικό να ενισχύεται η φημολογία που τον θέλει να επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα, για μόνιμη εγκατάσταση.

Θυμίζουμε πως ο ύψους 2μ17 παίκτης ενίσχυσε το φετινό καλοκαίρι τις εθνικές ομάδες της χώρας μας στο Παγκόσμιο Εφήβων της Κρήτης και το Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών της Ιταλίας.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ