NCAA

Το ESPN ξεχώρισε τον Ντόρσεϊ στην πεντάδα που αξίζει να δεις

Το ESPN ξεχώρισε τον Ντόρσεϊ στην πεντάδα που αξίζει να δεις

Το Όρεγκον του Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι από τα φαβορί να διεκδικήσουν τον τίτλο του NCAA φέτος και το ESPN συμπεριέλαβε τον Έλληνα ομογενή γκαρντ στο TOP-5 παικτών που αξίζει να δεις, εκθειάζοντας τις δυνατότητες του 20χρονου γκαρντ.

Το Κολέγιο του Oregon, του Έλληνα ομογενή γκαρντ, Τάιλερ Ντόρσεϊ, κατέκτησε πρώτα τον τίτλο στην Pac12, κι εν συνεχεία τοποθετήθηκε στην κορυφή της δυτικής περιφέρειας της March Madness. Στο Kansas, το North Carolina και το Virginia τα άλλα τρία Νο1.

Το περίφημο ESPN αναφέρθηκε στο γεγονός και ξεχώρισε τους πέντε παίκτες που αξίζει να δεις από εδώ και πέρα στην συνέχεια του κολεγιακού πρωταθλήματος. Στην πρώτη θέση αναφέρει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, λέγοντας τα εξής για τον Έλληνα ομογενή γκαρντ: "Ο Ντόρσεϊ ωρίμασε στις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν με την ομάδα του Όρεγκον και βοήθησε το Κολέγιο του να τερματίσει στην κορυφή του Pac12, με μία επιβλητική νίκη επί της Utah με 31 πόντους διαφορά. Σε εκείνο το ματς, ο Ντόρσεϊ, ο οποίος υπήρξε μέλος της ελληνικής Εθνικής ομάδας Under-19 το περασμένο καλοκαίρι, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κρήτης, ολοκλήρωσε το ματς με εντυπωσιακά ποσοστά. Συγκεκριμένα με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο ύψους 1.93 γκαρντ, ο οποίος σουτάρει με ποσοστό 43% από την γραμμή του τριπόντου, κάνει "θόρυβο" στις ομάδες του ΝΒΑ που ψάχνουν παίκτες για τα ερχόμενα draft. Αυτήν την στιγμή, πάντως, αποτελεί τον παίκτη-καταλύτη για την ομάδα του Όρεγκον, η οποία ελπίζει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και το Χιούστον, όπου θα διεξαχθεί το Final-Four του κολεγιακού πρωταθλήματος φέτος".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ