NCAA

Τι έκαναν οι Ελληνίδες του NCAA

Τι έκαναν οι Ελληνίδες του NCAA

Η regular season ολοκληρώθηκε για τα περισσότερα κολέγια, με τα κορίτσια που εκπροσωπούν τη χώρα μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού να ετοιμάζονται για τα πλέι οφ.

Η κανονική διάρκεια του κολεγιακού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τα περισσότερα κορίτσια που αγωνίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το Sport24.gr συγκέντρωσε τη στατιστική απεικόνιση όσων έκαναν οι κοπέλες που εκπροσωπούν τη χώρα μας σε ΗΠΑ και Καναδά, στην τελευταία εβδομάδα -για τις περισσότερες- της regular season.

Ανθή Χατζηγιακουμή (Florida Gulf Coast)

Ιδανικό ήταν το φινάλε της regular season για την ομάδα της Ανθής Χατζηγιακουμή, αφού κέρδισε τόσο το North Florida (56-24) όσο και το Jacksonville (78-47). Η τεταρτοετής φόργουορντ έπαιξε για 12 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι, μετρώντας 6 πόντους (με 0/2 δίποντα και 2/3 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ στο δεύτερο πάτησε παρκέ για 14 λεπτά, δίχως να σκοράρει (0/2 δίποντα, 0/1 τρίποντα), την ώρα που είχε 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Άννα Νίκη Σταμολάμπρου (Robert Morris)

Με μία νίκη (επί του Saint Francis με 71-60) και μία ήττα (από το Wagner με 66-60) ολοκλήρωσε τη regular season το Robert Morris. Η δευτεροετής πλεϊμέικερ είχε 11 πόντους (με 3/5 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 5/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 λάθος και 3 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής στη νίκη των "Colonials", την ώρα που μέτρησε 16 πόντους (με 5/10 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 1 κλέψιμο σε 31 λεπτά συμμετοχής στην ήττα.

Ρία Πατεράκη (Texas Woman's)

Με νίκη επί του A&M Commerce (63-53) έκλεισε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους "Pioneers", με τη Ρία Πατεράκη να έχει 2 πόντους (με 1/5 δίποντα και 0/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 λάθη και 2 τάπες σε 26 λεπτά συμμετοχής.

Σοφία Γεωργιάδη (NYIT)

Οι "Bears" κέρδισαν μεν το Daemen (88-59), αλλά ηττήθηκαν από το Roberts Wesleyan (65-48), με τη Σοφία Γεωργιάδη να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στις δύο αναμετρήσεις.

Πηνελόπη Παυλοπούλου (Washington State)

Η ήττα από το UCLA (74-69) "πλήγωσε" τους "Cougars", αλλά η νίκη -δύο μέρες αργότερα- επί του USC (68-62) ήρθε στο κατάλληλο σημείο. Η πρώην παίκτρια του Πρωτέα Βούλας έπαιξε για 8 λεπτά (δίχως να σκοράρει αφού είχε 0/2 δίποντα και 0/1 τρίποντα), έχοντας 1 ριμπάουντ και 1 λάθος, στην ήττα από τους "Bruins". Στο παιχνίδι που έληξε νικηφόρα, αγωνίστηκε για 6 λεπτά, μετρώντας 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 λάθη και 1 κλέψιμο.

Βασιλική Λούκα - Ελένη Στεργιοπούλου (UNBC)

Τα δύο κορίτσια από τον Καναδά δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, μιας και έχει ολοκληρωθεί η regular season του κολεγιακού πρωταθλήματος.

Μελίνα Κόλλια (Bentley)

Οι περσινές πρωταθλήτριες ολοκλήρωσαν τη φετινή χρονιά, από τις 24 Φεβρουαρίου, αφού η ήττα από το Franklin Pierce (79-50) έβαλε πρόωρο τέλος στη σεζόν.

Βασιλική Τάρλα (Our Lady of the Lake University)

Οι "Saints" κέρδισαν άνετα τόσο το St. Thomas - Houston (78-56) όσο και το Southwest (97-49), με την Χαλκιδαία φόργουορντ να παίζει στο δεύτερο παιχνίδια για 10 λεπτά, μετρώντας 2 πόντους (1/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα) και 1 ριμπάουντ.

Σοφία Ερμείδου (University of Bridgeport)

Οι "Purple Knights" έκαναν το 2/2 απέναντι σε Molloy (72-61) και Queens (62-61), με την Σοφία Ερμείδου να μην αγωνίζεται πάντως σε κάποια εκ των δύο αναμετρήσεων.

Χριστιάνα Γεροστέργιου (Maine)

Οι "Black Bears" κέρδισανε με 61-41 το UMBC, με την πρωτοετή γκαρντ/φόργουορντ να πατά παρκέ για δύο λεπτά (δίχως να γράψει κάτι στη στατιστική της), την ώρα που έμεινε εκτός από το παιχνίδι με το New Hampshire (ήττα με 61-47).

Ραφαέλλα Αγγελίδου (Howard Texas)

Το κολέγιο της πρώην παίκτριας του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος, με ήττα απέναντι στο Western Texas College (69-65). Στατιστικά του αγώνα δεν υπάρχουν.

Στεφανία Σιδέρη (Portland)

Η πρώην παίκτρια του ΔΑΣΑΛ (νυν Εύνικος) δεν χρησιμοποιήθηκε στα παιχνίδια των "Pilots" με BYU (ήττα με 65-63) και San Diego (ήττα με 80-72).

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ