NCAA

Θρίαμβος για Wake Forest και Μήτογλου

Θρίαμβος για Wake Forest και Μήτογλου

Με τον Ντίνο Μήτογλου να είναι καθοριστικός στο τέλος του αγώνα το Wake Forest πήρε μία σπουδαία νίκη με 88-81 επί του πανίσχυρου Louisville.

Για πρώτη φορά την φετινή σεζόν ο Ντίνος Μήτολγου ήρθε από τον πάγκο για λόγους τακτικής στον αγώνα του Wake Forest με το Louisville (Νο8 στην κατάταξη), που ολοκληρώθηκε με νίκη για την ομάδα του με 88-81. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν τον πτόησε, αφού πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, σκοράροντας διψήφιο αριθμό πόντων για πρώτη φορά έπειτα από 9 σερί παιχνίδια που είχε μείνει σε μονοψήφιο νούμερο.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής, ενώ ήταν αυτός που με ένα τεράστιο τρίποντο περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έδωσε "αέρα" 6 πόντων στην ομάδα του (78-72).

Κορυφαίος των νικητών ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τζον Κόλινς με 25 πόντους και 11 ριμπάουντ, με τον Κεϊσόν Γουντς να προσθέτει 20 πόντους. Για τους ηττημένους, ο Ντενγκ Αντέλ είχε 22 πόντους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα, με μία από αυτές να είναι το μεγάλο τρίποντο του Μήτολγου λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ