NCAA

Τα διέλυσε όλα ο Ντόρσεϊ!

Oregon guard Tyler Dorsey (5) celebrates with teammate Keith Smith (11) after their win over Rhode Island during a second-round game in the NCAA college basketball tournament in Sacramento, Calif., Sunday, March 19, 2017. Oregon won 75-72. (AP Photo/Steve Yeater)
Oregon guard Tyler Dorsey (5) celebrates with teammate Keith Smith (11) after their win over Rhode Island during a second-round game in the NCAA college basketball tournament in Sacramento, Calif., Sunday, March 19, 2017. Oregon won 75-72. (AP Photo/Steve Yeater) AP

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και να σημειώνει το μεγαλύτερο σουτ του αγώνα, το Oregon κέρδισε με 75-72 το Rhode Island και προκρίθηκε στην φάση των 16 της "March Madness" (VIDEO)!

Όσο προχωράει η σεζόν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δείχνει όλο και πιο έντονα ότι λατρεύει να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ίσως για αυτό να επιφύλασσε στον κόσμο την - τηρουμένων των αναλογιών - καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς (μέχρι τον επόμενο) για το Oregon!

Ο διεθνής γκαρντ ήταν ο ξεκάθαρος ηγέτης του Oregon κόντρα στο Rhode Island για τον αγώνα της φάσης των 32 του Τελικού τουρνουά του NCAA, οδηγώντας την ομάδα του σε μία ανατροπή 12 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά τη νίκη με 75-72! Τι έκανε; Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 27 πόντους με 5/5 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 5/9 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 35 λεπτά συμμετοχής, σημειώνοντας παράλληλα τους 6 τελευταίους πόντους των "Ducks", συμπεριλαμβανομένου του - όπως αποδείχθηκε - νικητήριο τριπόντου με το οποίο έκανε το σκορ 75-72 με 42 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος του αγώνα!

Ακολούθησαν δύο σερί άστοχα τρίποντα για το Rhode Island, που έφτασε κοντά σε μία τεράστια έκπληξη (αφού ξεκίνησε την τελική φάση από το Νο11 της Midwest Division, ενώ το Oregon ξεκίνησε από το Νο3) πριν πάρει ο Ντόρσεϊ το όπλο του!

Ο Ντίλον Μπρουκς με 19 πόντους ακολούθησε σε απόδοση τον Ντόρσεϊ για το Oregon, που δεν είχε άλλο παίκτη με διψήφιο αριθμό πόντων. Για το Rhode Island, o Στάνφορντ Ρόμπινσον είχε 21 πόντους και ο Τζάρεντ Τέρελ 15 πόντους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:



AP Photo/Steve Yeater
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ