NCAA

Συγκλονιστικές εικόνες στα αποδυτήρια του Kentucky μετά την ήττα από το North Carolina

Kentucky guard Malik Monk is interviewed in the locker room after Kentucky lost to North Carolina 75-73 in the South Regional final game in the NCAA college basketball tournament Sunday, March 26, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
Kentucky guard Malik Monk is interviewed in the locker room after Kentucky lost to North Carolina 75-73 in the South Regional final game in the NCAA college basketball tournament Sunday, March 26, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Η ήττα - αποκλεισμός από το North Carolina πλήγωσε ανεπανόρθωτα το Kentucky, οι παίκτες του οποίου "λύγισαν" στα αποδυτήρια. Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες από τα αποδυτήρια των "Wildcats", με τον De'Aaron Fox να κλαίει με λυγμούς μπροστά στις κάμερες (VIDEO).

Ο Luke Maye έστειλε το North Carolina στο Final Four της March Madness με το δίποντο που έβαλε στα 0.3'' για το τέλος του αγώνα με το Kentucky, "υπογράφοντας" ένα ακόμη "τρελό" φινάλε σε αγώνα της τελικής φάσης του κολεγιακού πρωταθλήματος. Ο ψηλός των Tar Heels "απάντησε" στο τρίποντο ισοφάρισης του Malik Monk και "σκότωσε" τις ελπίδες των Wildcats για πρόκριση στο Final Four, προκαλώντας συγκλονιστικές εικόνες στα αποδυτήριά τους, στιγμές μετά το τέλος του προημιτελικού.

Αυτό που αντίκρισαν οι δημοσιογράφοι που μπήκαν στα αποδυτήρια των ηττημένων ενδεχομένως να μην το περίμεναν. Η απογοήτευση για την ήττα έδωσε πολύ γρήγορα τη θέση της στη στεναχώρια για το τέλος του φετινού ταξιδιού, για το γεγονός πως η ομάδα που "έχτισε" ο John Calipari το περασμένο καλοκαίρι θα "σπάσει" κάτω από αυτές τις συνθήκες, αφού οι περισσότεροι εκ των βασικών παικτών του θα μεταπηδήσουν άμεσα στο NBA.

Η εικόνα του De'Aaron Fox και του Edrice Adebayo την στιγμή των δηλώσεων είναι ενδεικτική. Οι δυο τους, έχοντας μερικά μέτρα απόσταση, μιλούσαν στους δημοσιογράφους για το τι έφερε την ήττα - αποκλεισμό, αλλά και για όσα ονειρεύονται από εδώ και πέρα. Αν και για το δεύτερο, ουδείς είχε όρεξη να πει πολλά. Στο μυαλό όλων ήταν το φινάλε της κολεγιακής τους καριέρας. Κι αν ο δεύτερος προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο πρώτος δεν τα κατάφερε.

Λύγισε μπροστά στις κάμερες, στις οποίες μίλησε όντας δακρυσμένος. Μόλις τον αντιλήφθηκε ο συμπαίκτης του, αμέσως έσπευσε να τον πάρει αγκαλιά κι έβαλε κι αυτός τα κλάματα. Συγκλονιστικές εικόνες, στην άλλη -πιο μελαγχολική- πλευρά του αθλητισμού. Αυτή που πολλές φορές δεν βλέπουμε.

AP Photo/Brandon Dill

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ