NCAA

Στο Hall of Fame του Κολεγίου του ο Πατ Καλάθης

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI

Ο Πατ Καλάθης έγραψε την δική του ιστορία όταν αγωνιζόταν στο NCAA, με το Saint Joseph, στο οποίο φοίτησε, να ανακοινώνει ότι πρόκειται φέτος να τον εισάγει στο δικό του Hall of Fame!

Εδώ και μερικούς μήνες ο Πατ Καλάθης έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έχοντας αποφασίσει να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της εκπροσώπησης παικτών. Το κολέγιο στο οποίο φοίτησε όμως, το Saint Joseph, δεν τον ξέχασε, αποφασίζοντας να τον εισάγει στο Hall of Fame του!

Όπως έγινε γνωστό, ο άλλοτε παίκτης του Αμαρουσίου, του Κολοσσού και του Παναθηναϊκου αναμένεται να εισαχθεί στο Hall of Fame του Saint Joseph σε μία ειδική τελετή που θα διεξαχθεί στις 6 Απριλίου.

Ο Καλάθης φοίτησε και αγωνίστηκε στο Saint Joseph για 4 χρόνια από το (2004-2008). Την τελευταία σεζόν του (2007/08) 17.5 πόντους, 7.5 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.2 κοψίματα μέσο όρο, όντας ο ηγέτης της ομάδας στην πορεία μέχρι το τελικό τουρνουά του NCAA, όπου και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο.

Ο αδελφός του Νικ Καλάθη ολοκλήρωσε την πορεία του στο Κολέγιο έχοντας σημειώσει 1.251 πόντους (34ος σκόρερ στην ιστορία του Saint Joseph) και 630 ριμπάουντ (26ος στην ιστορία του Κολεγίου), ενώ κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες συνεχόμενες εύστοχες βολές μέσα στην σεζόν με 38 συνεχόμενες, ρεκόρ που έχει από το 2007.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ