NCAA

Στο Final Four του NCAA το Gonzaga

Gonzaga guard Nigel Williams-Goss (5) dribbles between Xavier guard J.P. Macura, left, and Quentin Goodin during the first half of an NCAA Tournament college basketball regional final game Saturday, March 25, 2017, in San Jose, Calif. (AP Photo/Tony Avelar)
Gonzaga guard Nigel Williams-Goss (5) dribbles between Xavier guard J.P. Macura, left, and Quentin Goodin during the first half of an NCAA Tournament college basketball regional final game Saturday, March 25, 2017, in San Jose, Calif. (AP Photo/Tony Avelar) AP

Το πανίσχυρο Gozaga διέλυσε με 83-59 το Xavier στον Τελικό της West Region και προκρίθηκε στο Final Four του NCAA.

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Το Xavier (Νο11 στην κατάταξη) ήταν η "σταχτοπούτα" της φετινής March Madness, σοκάροντας τον κόσμο με την πορεία του. Κόντρα στο πανίσχυρο Gonzaga ωστόσο φάνηκε ότι... ξέμεινε από θαύματα.

Το Gonzaga ξεκίνησε το Τελικό τουρνουά από το Νο1 της κατάταξης της West Region. Και επιβεβαίωσε στον απόλυτο βαθμό την κυριαρχία του σε ακόμα ένα παιχνίδι, διαλύοντας με 83-59 το Xavier στον Τελικό της Περιφέρειας, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στο Final Four του NCAA.

Οι "Bulldogs" ήταν εμφανώς ανώτεροι, πήραν από νωρίς το προβάδισμα και ξέφυγαν με 49-39 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, φτάνοντας τελικά διά περιπάτου στη νίκη.

Ο Νάιτζερ Ουίλιαμς-Γκλος με 23 πόντους και 8 ριμπάουντ και ο Τζόναθαν Ουίλιαμς με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι των νικητών. Για το Xavier, που κέρδισε πολλές συμπάθειες με την τρελή πορεία του στο τουρνουά, ο Τζέι Πι Μακούρα είχε 18 πόντους ( σημειώνοντας και ένα από τα καλάθια της χρονιάς στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μόνο που ήταν εκπρόθεσμο ) και ο Τρεβόν Μπουγιέτ 10 πόντους.



AP Photo/Tony Avelar
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ