NCAA

Στο διαγωνισμό τριπόντων ο Μήτρου-Λονγκ

Στο διαγωνισμό τριπόντων ο Μήτρου-Λονγκ

Ο ομογενής γκαρντ του Iowa State Ναζ Μήτρου-Λονγκ πήρε μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων που έγινε στο πλαίσιο του κολεγιακού Final Four (VIDEOS).

Κατά τη διάρκεια της σεζόν ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ ήταν ένας από τους καλύτερους σουτέρ στην πρώτη κατηγορία του κολεγιακού μπάσκετ. Στο διαγωνισμό τριπόντων, πάντως, δεν τα πήγε και τόσο καλά. Ο ομογενής Ελληνας κατέλαβε την όγδοη -και τελευταία- θέση στο Phoenix, συγκεντρώνοντας 11 πόντους στον πρώτο γύρο.

Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Πίτερ Τζοκ της Iowa, ο οποίος πέτυχε 21 πόντους στον τελικό του διαγωνισμού, στον οποίον πήραν ακόμα μέρος οι Μπράις Αλφορντ (UCLA), Τόριαν Γκρέιαμ (Arizona State), Ντέρικ Γουόλτον (Michigan) και Κρις Τζένκινς (Villanova).

Καλύτερος dunker o Πράιορ του Georgetown

Όσον αφορά στο διαγωνισμό καρφωμάτων του NCAA, τον κατέκτησε ο Ρόντνι Πράιορ του Georgetown. Στο διαγωνισμό πήραν επίσης μέρος οι Βίτο Μπράουν (Wisconsin), Αντόνιους Κλίβελαντ (Southest Missouri State), Στίβεν Ντέιβις (Wright State), Τάιλερ Φλακ (South Dakota), Έι Τζέι Μέριγουεδερ (East Tennessee State), Γκάρλαντ Όουενς (Boston College) και Πολ Γουάτσον (Fresno State).

Δείτε παρακάτω τις προσπάθειες του νικητή (στα τρίποντα) Πίτερ Τζοκ αλλά και μερικά από τα καλύτερα καρφώματα που έγιναν στο κολεγιακό διαγωνισμό:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ