NCAA

Στο All Star Game ο Γόντικας

Στο All Star Game ο Γόντικας

Ο Κωστής Γόντικας διέπρεψε φέτος με το NYU, με αποτέλεσμα να επιλεγεί για το All Star Game του κολεγιακού πρωταθλήματος. Διαβάστε τι έχει κάνει φέτος.

Η τέταρτη χρονιά του Κωστή Γόντικα στο κολεγιακό πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη της καριέρας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού είχε 15.7 πόντους, 6.9 ριμπάουντ και 2.1 κοψίματα κατά μέσο όρο, οδηγώντας το NYU μέχρι την post season του NCAA.

Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ έγινε στη διάρκεια της φετινής σεζόν ο πρώτος μη Αμερικανός παίκτης στην ιστορία των "Violets" που ξεπερνά τους 1.000 πόντους , δείγμα της επιρροής του στο παιχνίδι της ομάδας και της παρουσίας του σε αυτή.

Κάπως έτσι επελέγη στο All Star Game για τους παίκτες που δεν πρόκειται να δηλώσουν συμμετοχή στο Draft του ΝΒΑ. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού θα έχει έτσι τη δυνατότητα να δώσει μία τελευταία... παράσταση πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ευρώπη, διεκδικώντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θυμίζουμε πως ο Κωστής Γόντικας κατέκτησε το Πανελλήνιο Εφήβων το 2012 με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στην Καβάλα, όντας στην ίδια ομάδα με τους Γιάννη Καραμαλέγκο, Φώτη Ζούμπο και Γιάννη Δημακόπουλο. Την ίδια ώρα αντιμετώπισε παίκτες όπως ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Διαμαντής Σλαφτσάκης, που πλέον κάνουν καριέρα στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα του Κολοσσού και του Κοροίβου, αντίστοιχα.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ